to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

«Η ΔΕΗ μεγαλώνει» κατά πάσα πιθανότητα το… sequel της «μικρής ΔΕΗ»

Μια σατιρική ματιά στην πολιτική πραγματικότητα


Τριγμούς στην συμπολίτευση έρχεται να φέρει η αποκάλυψη περί κατάστρωσης αναπτυγμένου σχεδίου μάρκετινγκ γύρω από την «μικρή ΔΕΗ». Υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου ανάπτυξης δήλωσαν σε απογευματινή εφημερίδα της Δευτέρας ότι σκοπεύουν να δημιουργήσουν σειρά βιβλίων και ταινιών με κύριο θέμα την ιστορία της «μικρής ΔΕΗ», η οποία καταφέρνει να μοιράσει αισιοδοξία και καλή διάθεση σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται γύρω της.

Το σχέδιο μάρκετινγκ που καταστρώθηκε από τον γνωστό «μαρκετήρ» Πήτερ Οικονομίδη σε συνεργασία με το υπουργείο ανάπτυξης είναι πολύ απλό στην σύλληψή του: Στο μοτίβο της γνωστής σειράς «Πολυάννα», η ιστορία της «μικρής ΔΕΗ», εκτυλίσσεται γύρω από την αισιόδοξη ηρωίδα που καταφέρνει αυτό που φαινόταν αδύνατο. Να σπάσει, δηλαδή, όλα τα ταμπού που χώριζαν τους ανθρώπους γύρω της, προσφέροντάς τους μονάχα αγάπη, δίχως να γυρεύει κάποιο αντάλλαγμα.

Τα πάντα έχουν νόημα στην ζωή της «μικρής ΔΕΗ». Όχι μόνο ο λιγνίτης και οι πολλαπλασιαστές, μα και το παιχνίδι και το να κάθεσαι απλά να χαζεύεις τον ουρανό. Εκείνο που κάνει τη ΔΕΗ τόσο αγαπητή και ιδιαίτερη, είναι ένα παιχνίδι που έχει μάθει να παίζει από μικρή.. Ονομάζεται «παιχνίδι της χαράς» και παίζεται με πολύ απλούς όρους! Σε κάθε κατάσταση που την στεναχωρεί, η μικρή ΔΕΗ ψάχνει να βρει έναν λόγο για να είναι χαρούμενη. Έτσι, οτιδήποτε και αν συμβαίνει, η μικρή πρωταγωνίστρια δεν χάνει το χαμόγελό της, μα φροντίζει να χαρίσει αυτό το χαμόγελο σε όλους όσους βρίσκονται γύρω της! Όλη η Ελλάδα θα μάθει πλέον το «παιχνίδι της χαράς» και όλοι πια θα μπορούν να παίζουν μαζί της και να νιώθουν... χαρούμενοι.

Τα βιβλία και οι ταινίες με την αξιαγάπητη ηρωίδα προβλέπονται να είναι τόσο συναρπαστικά ώστε να τα διαβάζουν με την ίδια ευχαρίστηση και συγκίνηση μικροί και μεγάλοι. Η ΔΕΗ, με την ευθύτητα του χαρακτήρα της και την ανεξάντλητη ζωντάνια της, αναμένεται να περάσει μια σειρά μηνυμάτων στους γύρω της, μαθαίνοντάς τους να είναι αισιόδοξοι και χαρούμενοι ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Το όνειρο της ΔΕΗ είναι να βασιλεύει παντού η ευτυχία, τόσο στους γείτονές της, όσο και στους φίλους της. Υπάρχουν άνθρωποι που ελπίζουν πως «όλα θα πάνε καλά». Η ΔΕΗ, όμως, ρίχνεται στον αγώνα και φροντίζει ώστε όλα να πάνε καλά!

Σύμφωνα με πηγές του «Κουλουριού», τα πρώτα βιβλία που θα κυκλοφορήσουν σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή θα είναι με τη σειρά: «Η μικρή ΔΕΗ και το παιχνίδι της χαράς», «η ΔΕΗ μεγαλώνει», «η ΔΕΗ παντρεμένη», και «η ΔΕΗ μαμά».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)