to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η άθλια προπαγάνδα των Μαρινάκιδων χέρι-χέρι με την άθλια πολιτική Μητσοτάκη

Μας πήραν χαμπάρι μέχρι την Ρουάντα, την Γκαμπόν, την Μποτσουάνα και την Αγκόλα. Με αυτές τις χώρες πλέον συναγωνιζόμαστε στον πίνακα της ελευθεροτυπίας.


Το καθεστώς Μητσοτάκη φρόντισε για αυτό. Πλήρωσε τους Μαρινάκηδες για να τον αγιογραφούν. Καταδίωξε και καταδιώκει δημοσιογράφους που τον ενοχλούν ή του βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα. Ο Βαξεβάνης στο σκαμνί γιατί ανέδειξε το σκάνδαλο NOVARTIS. Το ίδιο και η Παπαδάκου. Τον Κουκάκη τον κυνηγάει η ΕΥΠ. Την εισαγγελέα Τουλουπάκη που όρθωσε το ανάστημά της στην διαφθορά στο εδώλιο .   Όλα αυτά μαζί με την προπαγάνδα του Αλαφούζου, του Μαρινάκη και λοιπών ολιγαρχών της παραπληροφόρησης. Την προπαγάνδα της δολοφονίας χαρακτήρων, του ψεύδους, της διαστρέβλωσης, της συκοφάντησης ιδεών και στελεχών των πολιτικών αντιπάλων. Άμα προσθέσεις και την ΕΡΤ του Ζούλα δηλαδή του Μητσοτάκη που την καθοδηγεί κατευθείαν,  το καρέ κλείνει. Πρόκειται για ένα μαύρο πέπλο  που αγκαλιάζει  την συντριπτική πλειοψηφία των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ένα πέπλο που κρύβει την αλήθεια, διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, θάβει τις ειδήσεις που δεν συμφέρουν τον Μωυσή.  Ένα πέπλο που  είναι απολύτως απαραίτητο για να κρύβει την  άθλια πολιτική του Μητσοτάκη και να επιβιώνει το καθεστώς των «αρίστων». Καθημερινή πλύση εγκεφάλου με την υμνογραφία του Μητσοτάκη και την συκοφάντηση των αντιπάλων. Δεκανίκι πρώτης γραμμής.
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε την χώρα  στην 70η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και την κατρακύλησε στην 108η θέση.  38 θέσεις κάτω μέσα σε μία χρονιά. Αυτή είναι η καταμέτρηση του πλέον αξιόπιστου οργανισμού για την ελευθεροτυπία «Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα». Ήδη είμαστε στο στόχαστρο της Κομισιόν, της Ευρωβουλής, του Συμβουλίου της Ευρώπης όπου η χώρα μας αντιμετωπίζεται όπως η Ουγγαρία του Ορμπαν και η Πολωνία.   Αλλά και η αξιοπιστία των εγχώριων μέσων ενημέρωσης και ιδιαίτερα των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας είναι προ καιρού στα τάρταρα. Ούτε ψηφοφόροι της ΝΔ δεν δίνουν βάσει. 
Εν τω μεταξύ η  εξαπάτηση των πολιτών από τον Μητσοτάκη εντείνεται με τους λογαριασμούς ρεύματος. Αντί για 600 ευρώ που εξήγγειλε  θα δουν 66 περίπου ευρώ μεσοσταθμικά  στους λογαριασμούς τους από την επιστροφή της ρήτρας αναπροσαρμογής.  Την ίδια στιγμή τα πετσοταισμένα μέσα ενημέρωσης πανηγυρίζουν. Η άθλια ενημέρωση των ολιγαρχών πάει χέρι-χέρι με την άθλια πολιτική Μητσοτάκη. Πλουραλισμό και  ελευθεροτυπία μπορούμε να έχουμε μόνο αν τελειώσουμε το καθεστώς Μητσοτάκη. Μόνο με μία προοδευτική κυβέρνηση που θα θέσει σε νέες βάσεις και θα αποκαταστήσει την ελευθερία της  έκφρασης σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)