to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:26 | 16.05.2019

πηγή: Antivirus Magazine

Κοινωνία

Η απάντηση του Καπουτζίδη στους ομοφοβικούς της Eurovision

Με αφορμή έναν άγνωστο ομοφοβικό, που έστειλε προσωπικό μήνυμα στον Γιώργο Καπουτζίδη, ο ίδιος απάντησε σε όλους τους ομοφοβικούς που τον ακολουθούν στα social media.


Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, που για άλλη μία χρονιά φέτος συμμετείχε στην παρουσίαση του διαγωνισμού της Eurovision για την Ελλάδα, σχολίασε θετικά τα ομόφυλα φιλιά, που ακολούθησε η κάμερα, κατά τη διάρκεια, που τραγουδούσε η Dana International το Just the Way You Are, στον πρώτο ημιτελικό.

Μήνυμα γνώμης από άγνωστο

Ο Καπουτζίδης έλαβε τότε ένα μήνυμα από κάποιον Θανάση, που δεν γνώριζε, μέσω του instagram, ο οποίος του έγραψε με αδιανόητη ορθογραφία greeklish τα εξής ομοφοβικά:

«Συγχαρητήρια για εχθές στην Eurovision που φιλιόσαντε οι άνδρες και έλεγες, η αγάπη δεν έχει όρια… όχι συγχαρητήρια» συνεχίζοντας με δεύτερο, τρίτο και τέταρτο μήνυμα:

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαιαιαιαιαιαι…(με έψιλον και greeklish)» 

«Προσπαθείτε να περάσετε αφύσικο για φυσιολογικό….» 

«Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άνδρας με γυναίκα…» 

Ο Καπουτζίδης, όχι μόνο δεν το άφησε να πέσει κάτω, αλλά και απάντησε καταπληκτικά, και το δημοσιοποίησε, και ζήτησε από τα άτομα που τον ακολουθούν να τον κάνουν αμέσως unfollow, αν συμφωνούν με τον Θανάση, γιατί δεν τα θέλει στο προφίλ του!

Η απάντηση στον Θανάση:

«Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε άνθρωπο που δε γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χεσμένη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται.» 

Η απάντηση προς όλες/όλους

Στο τέλος έβγαλε τα πάντα σε story στο instagram για να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ξεκάθαρα και στο τέλος έγραψε:

«Αν συμφωνείτε με τον Θανάση, παρακαλώ πολύ unfollow me, δε θέλω να σας έχω στο προφίλ μου, αν δεν σας πειράζει. Ευχαριστώ!» 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)