to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:03 | 13.12.2021

Κοινωνία

Η απάντησή του Γιώργου Καπουτζίδη στο νέο παραλήρημα Λατινοπούλου


Άλλη μία φορά η Αφροδίτη Λατινοπούλου προκαλεί με άσχετη και ανυπόστατη ανάρτησή της στα social media σχετικά με τα άτομα ΛΟΑΤΚΙ + με αφορμή την πρόσφατη παρέμβαση του Γιώργου Καπουτζίδη στην εκδήλωση «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» του υπουργείου Δικαιοσύνης».

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους».

«Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις;” και πρόσθεσε, ρωτώντας τον Γιώργο Καπουτζίδη: “Διαφωνείτε κ. Καπουτζίδη πως δεν μπορεί και δεν πρέπει η κοινωνία να αλλάξει τα δομικά της στοιχεία πχ την οικογένεια προς χάριν ενός μικρού ποσοστού των μελών της; Που θα βάλουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που μαστίζει τις σημερινές δυτικές κοινωνίες;», κατέληξε.

«Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους»

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο με πολύ κόπο και προσπάθεια να νιώθω ελεύθερος. Να λέω αυτό το οποίο θέλω να πω. Και χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω αυτό το πράγμα. Και χαίρομαι πολύ που βοηθάω πολύ κόσμο. Αυτός είναι και ο στόχος μου. Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους, ούτε να μπω σε ένα κόμμα να βολευτώ. Το κάνω γιατί πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια θέλω να μου πείτε. Πήρα χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα. Σε αυτό στέκομαι. Και όταν λέω είμαι ελεύθερος, είμαι ελεύθερος να μιλάω, είμαι ελεύθερος να εκφράζομαι. Και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στα πλαίσια της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου. Ευχαριστώ».

Δείτε το βίντεο:

_

Πηγή: in.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)