to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η απάντηση στους σκοτεινούς σχεδιασμούς θα είναι συντριπτική!

Η εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης κ. Βούλτεψη, λαλίστατη και αγοραία όπως πάντα, χθες σε πρωινή εκπομπή, είπε ότι «το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, θα εκληφθεί από τους διεθνείς οίκους, ως πιστωτικό γεγονός».


Ως γνήσιος εκπρόσωπος της Σχολής του Σικάγου και του πιο σκληρού νεοφιλελεύθερου λόμπυ της Ευρώπης, φτύνει τις ιδιότητες της, ως βουλευτού και ως πολιτικού στελέχους, αναγνωρίζοντας με πανηγυρικό τρόπο την ηγεμονία του νεοφιλελευθερισμού. 

Γιατί ο νεοφιλελευθερισμός θέτει σε προτεραιότητα την οικονομία έναντι της πολιτικής, τις αγορές έναντι της κοινωνίας και τα κέρδη έναντι των αναγκών, τα οποία η κ. Βούλτεψη προσκυνάει, για να εξασφαλίζει την αναπαραγωγή του κόμματος της και το εαυτού της.

Είναι δε τόσο διαποτισμένη από τη νεοφιλελεύθερη ιδεολογία, που δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τα προσχήματα.

Δεν το κάνει μόνο για να καλλιεργήσει το φόβο και τον πανικό σε όσους Έλληνες έχουν ξεχάσει την άθλια προπαγάνδα του 2012, δεν το κάνει για να μπορέσει το κόμμα της να εξασφαλίσει τους 180, το κάνει γιατί ο νεοφιλελευθερισμός είναι για την οικονομική ελίτ που εκπροσωπεί, η μόνη λύση.

Ο δε πολιτισμός αυτής της οικονομικής ελίτ, δεν συγκινείται  ούτε από τη δημοκρατία, ούτε από Σύνταγμα, ούτε από την ανθρωπιστική κρίση.

Μέχρι χθες, μην ξεχνιόμαστε, με την Χρυσή Αυγή έπαιζε και χρηματοδοτούσε.

Τα κέρδη, μια χαρά βολεύονται .με το κράτος έκτακτης ανάγκης και με το πολιτικό προσωπικό που τους υπηρετεί.

Οι φίλοι της εξουσίας, οι μεγαλοεργολάβοι κρατικοδίαιτοι, οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες και τα κυκλώματα που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα, με προθυμία θα συνεργαστούν σε κάθε προβοκάτσια. για να αποτρέψουν τον εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί στους σχεδιασμούς τους (πάντα σκοτεινοί και ιδιοτελείς), δεν έχουν μάθει να υπολογίζουν την κοινωνία και τους εργαζόμενους.

Κι ενώ το πολιτικό σύστημα περνάει βαθιά κρίση κοινωνικής εκπροσώπησης, αναζητούν τη λύση στα οικονομικά κέντρα εξουσίας.

Η απάντηση θα είναι συντριπτική.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)