to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:52 | 03.09.2012

left.gr

Πολιτική

Η Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε για τις προσδοκίες της νεολαίας...

Η Άννα Διαμμαντοπούλου συμμετείχε και μίλησε, τις προηγούμενες ημέρες, στο «Ευρωπαϊκό Φόρουμ Αλπμπαχ», στο ορεινό θέρετρο Άλπμπαχ του αυστριακού ομόσπονδου κρατιδίου του Τιρόλου...


Η είδηση φυσικά δεν είναι η παρουσία της στο Φόρουμ αλλά το θέμα του... 

Η πρώην υπουργός (Διάλυσης) Παιδείας και Φωτοτυπίας παραβρέθηκε σε Φόρουμ με το γενικό θέμα «Προσδοκίες: Το μέλλον της νεολαίας», στο οποίο πήραν μέρος εκατοντάδες προσωπικότητες της πολιτικής, της οικονομίας και της επιστήμης από 50 χώρες.


Με την ευκαιρία έδωσε και συνεντεύξεις στα φύλλα του Σαββατοκύριακου δύο αυστριακών εφημερίδων, της «Die Presse» και «Der Standard», αναφερόμενη συγχρόνως διεξοδικά, στις εξελίξεις στην Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια και τις προοπτικές για το μέλλον...


Η Διαμαντοπούλου καταγγέλλει...

Οπως καταγγέλλει η κ. Διαμαντοπούλου στη συνέντευξη στην εφημερίδα «Die Presse», από το καλοκαίρι του 2010, ακούγονται δεκάδες δηλώσεις πολιτικών, σε ευρωπαικό και εθνικό επίπεδο, για την Ελλάδα, ο καθένας εμφανίζεται ως ειδικός που κάτι πρέπει να πει για το μέλλον της χώρας, προκαλώντας με τον τρόπο αυτό μεγάλες αντιδράσεις στις αγορές και σε άλλες χώρες και δημιουργώντας με αυτή την υπερπαραγωγή δηλώσεων μια πολεμική ατμόσφαιρα.



Άννα, θα μας τρελάνεις!

Η κ. Διαμαντοπούλου παραδέχεται ότι από ελληνικής πλευράς έχουν γίνει τεράστια λάθη, όχι μόνον τα τελευταία δύο, τρία χρόνια, αλλά εδώ και δεκαετίες, πρέπει όμως να τεθεί το ερώτημα αν θα πρέπει για αυτό να τιμωρηθεί τώρα ολόκληρος ο ελληνικός λαός και, όπως η ίδια τονίζει χαρακτηριστικά, μια χώρα δεν μπορεί να εξυγιανθεί με τον ίδιο τρόπο όπως μια εταιρεία, με ένα τριετές πρόγραμμα και απολύσεις χιλιάδων ανθρώπων, διότι τα πράγματα είναι διαφορετικά όταν πρόκειται για μια κοινωνία.


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)