to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:56 | 13.06.2018

Πολιτική

Η Αφρική είναι μία και είναι αφρικανική!

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η συμφωνία για το Μακεδονικό, οι αντιδράσεις της Ν.Δ. (κυρίως αυτές) και απίστευτες ενστάσεις, την ώρα που η λύση χαιρετίζεται διεθνώς, ο ΕΝΦΙΑ και οι νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

 


Το κείμενο της συμφωνίας για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Διαβάστε ολόκληρη τη συμφωνία της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ. (αναλυτικά)


 

«Θεσμικό ατόπημα» Σαμαρά

Πώς σχολιάζει το Γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού σχολιάζει τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού για τη συμφωνία - Πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, δεν υπήρξε ουδεμία διαρροή από την Προεδρία, ως απάντηση στις δηλώσεις του Αντ. Σαμαρά. (αναλυτικά)


 

«Η ΝΔ ας κάνει πρόταση δυσπιστίας για να λάβει την απάντηση που της αρμόζει»

Η αιχμηρή απάντηση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στον ισχυρισμό της ΝΔ ότι ο Αλ. Τσίπρας «οφείλει να επιβεβαιώσει άμεσα στη βουλή ότι διαθέτει την εξουσιοδότηση της πλειοψηφίας των βουλευτών πριν δεσμεύσει τη χώρα με μια επιβλαβή για τα εθνικά συμφέροντα συμφωνία». (αναλυτικά)


 

Κλ. Ρέγκλινγκ προς Αλ. Τσίπρα: Η Ελλάδα είναι το πρώτο success story της Ευρώπης

Οικονομία και ονοματολογικό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης. (αναλυτικά)


 

Γ. Χουλιαράκης: Μόνιμες μειώσεις φόρων ύψους 2,285 δισ. ευρώ

Για πρώτη φορά στην Ιστορία δημοσιονομικό πλεόνασμα γενικής κυβέρνησης. (αναλυτικά)


 

2 στους 3 ιδιοκτήτες θα πληρώσουν τον ίδιο ΕΝΦΙΑ με πέρυσι

Όλη η απόφαση με την αναπροσαρμογή των τιμών εκκίνησης για τον προσδιορισμό της φορολογητέας αξίας των με οποιαδήποτε αιτία μεταβιβαζόμενων ακινήτων που βρίσκονται σε περιοχές εντός σχεδίου όλης της χώρας, κατά το αντικειμενικό σύστημα. (αναλυτικά)


 

Ευ. Τσακαλώτος: Θα εκπλαγείτε θετικά με τον ΕΝΦΙΑ στις φτωχές γειτονιές

«Είναι εξαιρετικά μικρές οι εξαιρέσεις, μια ή δύο περιπτώσεις που θα δείτε αύξηση, όπως για παράδειγμα περιοχές δίπλα στο μετρό». (αναλυτικά)


 

Πεπεισμένος για «αξιόπιστη» συνολική λύση για την Ελλάδα ο πρόεδρος του Euroworking Group

Την πεποίθηση ότι στο Eurogroup της 21ης Ιουλίου θα υπάρξει μία «αξιόπιστη» συνολική λύση για την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα του ESM, εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του Euroworking Group, Xανς Φάιλμπριφ.(αναλυτικά)


 

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το κατάπτυστο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με την τήρηση της διαδικασίας του Αυτοφώρου σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας «Μακελειό» διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο του εντύπου. (αναλυτικά)


 

Χρυσαυγίτες προχωρούν σε δέσμευση καταθέσεων ευρωβουλευτή του ΚΚΕ

Ένας νυν και δυο πρώην χρυσαυγίτες βουλευτές, υπόδικοι όλοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, έσπευσαν να δεσμεύσουν τους λογαριασμούς ευρωβουλευτή του ΚΚΕ για ποσό 5.500€ συνολικά που τους επιδίκασε η απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, αφού ο ευρωβουλευτής καταδικάστηκε επειδή τους χαρακτήρισε «νοσταλγούς του Χίτλερ». (αναλυτικά)



 

Στη Βάρδα ο Δημ. Βίτσας: Στόχος να επανεκδοθούν άμεσα τα χαρτιά των εργατών γης

Να τρέξουν οι διαδικασίες και με τον κατάλληλο συντονισμό και συνεργασία να επανεκδοθούν άμεσα τα έγγραφα των εργατών γης, ζήτησε από τη Βάρδα Ηλείας ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας. Στόχος είναι σε περίπου 15 ημέρες να έχουν τα χαρτιά τους, που κάηκαν στην πυρκαγιά, οι εργάτες γης που μένουν στη Μανωλάδα. (αναλυτικά)


 

Έγινε το επόμενο βήμα για τους εργαζόμενους στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του λιμανιού του Πειραιά

Τι συμφωνήθηκε στην συνάντηση της Τρίτης 12/6 στο υπουργείο Εργασίας. (αναλυτικά)


 

Ξεπέρασαν τις 300.000 οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το επίδομα παιδιού 2018

Πάνω από 368.000 αιτήσεις - και ειδικότερα 368.476 - έχουν υποβληθεί στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21,για το επίδομα παιδιού , μέχρι σήμερα 13 Ιουνίου και ώρα 13:15, ενώ έχουν ήδη εγκριθεί οι 300.382 εξ αυτών. (αναλυτικά)


 

Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ για τους άνεργους των «Κλωστήρια Κιλκίς ΑΕ» και «Χαρτοποιία Θράκης ΑΕ»

Αυτό ορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, του υφυπουργού Εργασίας, Νάσου Ηλιόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια». (αναλυτικά)


 

«Να είσαι εκεί για τον Άλλον. Δώσε αίμα. Μοιράσου τη ζωή»

Κεντρική εορταστική εκδήλωση τιμής στον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη, πραγματοποιείται την Πέμπτη 14 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της ελληνικής διοργάνωσης του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2018. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)