to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:11 | 03.04.2018

Αθλητισμός

Η ΑΕΚ «κυνηγάει» την πρόκριση στο Final-4 με +9

Απόψε και αύριο θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα μετάσχουν στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League


Απόψε και αύριο  θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα μετάσχουν στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League, καθώς τότε διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Μια από τις τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση θέλει να είναι η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει  αύριο (21:30) στη Γαλλία τη Στρασμπούρ. Ο «Δικέφαλος» έκανε την προηγούμενη εβδομάδα το πρώτο βήμα για την παρουσία του στην τελική τετράδα του Champions League, καθώς νίκησε στον πρώτο αγώνα τη γαλλική ομάδα στο ΟΑΚΑ με 78-69. Πλέον η Ένωση καλείται να υπερασπιστεί το +9  και να πανηγυρίσει την πρόκριση σε μια ημερομηνία-σταθμό στην ιστορία του συλλόγου, αφού στις 4 Απριλίου 1968 η ΑΕΚ είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης, επικρατώντας της Σλάβια Πράγας στο κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο με 89-82.

     H «αυλαία» των αγώνων ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League ανοίγει  απόψε , όταν η Μονακό υποδέχεται την Μπάνβιτ με το προβάδισμα των οκτώ πόντων από τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία.

     Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων) έχει ως εξής:

Μονακό (Γαλλία)-Μπάνβιτ (Τουρκία)                 3/4 (85-77) Μπαϊρόιτ (Γερμανία)-Λούντβιχσμπουργκ (Γερμανία)   4/4 (86-81) Μούρθια (Ισπανία)-Καρσίγιακα (Τουρκία)            4/4 (79-65) Στρασμπούρ (Γαλλία)-ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ)                  4/4 (69-78)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)