to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:00 | 08.02.2018

Πολιτική

Τι απαντά η Αννέτα Καββαδία για τη χυδαία σεξιστική επίθεση Γεωργιάδη εναντίον της (βίντεο)

Ξεπέρασε τα όρια για ακόμη μία φορά ο Αδ. Γεωργιάδης, κατά τη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά τα σκάνδαλα στην Υγεία, επιτιθέμενος με υβριστικό τρόπο και σεξιστικές εκφράσει στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αν. Καββαδία


Μέσω twitter σχολίασε την επίθεση του αντιπροέδρου της ΝΔ η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία:

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πέμπτης για το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ, η Αν. Καββαδία ζήτησε από τον νυν αντιπρόεδρο της ΝΔ εξηγήσεις για την πρόσληψη των «23» υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ, εκ των οποίων 13 υπηρέτησαν στο γραφείο του.

Όταν η κ. Καββαδία του επεσήμανε ότι το  προσωπικό του γραφείου του ήταν υπερπληθές, καθώς ξεπερνούσε τα 60 άτομα, ο πρώην υπουργός Υγείας απάντησε ότι τόσους χρειαζόταν κι αν χρειαζόταν 150 θα απασχολούσε 150, για το καλό… του ελληνικού λαού.

Στη συνέχεια όταν η Αννέτα Καββαδία τον ρώτησε για το γεγονός ότι σύμφωνα με την κατάθεση του γνώριζε κάποιους από αυτούς, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ της επιτέθηκε με χυδαίο και σεξιστικό τρόπο λέγοντάς της επί λέξη «μην μου κάνετε την παρθένα» και «εσύ ήσουν ρουσφέτι στην ΕΡΤ το 2004», αφήνοντας υπόνοιες κατά του ατόμου της και προκαλώντας την έκρηξη της Επιτροπής που του ζήτησε να ανακαλέσει. Όταν συνειδητοποίησε το λεκτικό του έσπευσε να πει: «Το αποσύρω. Πολιτικά το εννοούσα...». 

«Δεν ντρέπεστε», του απάντησε η κ. Καββαδία κι ενώ έλαβε το λόγο για να απαντήσει στη λάσπη, διευκρινίζοντας ότι ήταν συμβασιούχος, χωρίς ίχνος σεβασμού ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε να κραυγάζει επικαλύπτοντας την και συνεχίζοντας τις προσωπικές προσβολές.

Το βίντεο:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)