to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:06 | 04.05.2018

Πολιτική

Ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη σε τηλεοπτικό πάνελ (βίντεο)

Σε μια άνευ προηγουμένου χυδαία επίθεση, με πολλές ακροδεξιές εκφάνσεις, εναντίον της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη εξελίχθηκε η χθεσινή εκπομπή Χ2 του δημοσιογράφου Γιάννη Πολίτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.


Σχεδόν σύσσωμο, το πάνελ της εκπομπής, επιτέθηκε με απίστευτη οξύτητα και χυδαίους χαρακτηρισμούς στην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που την ανάγκασε να σηκωθεί και να αποχωρήσει, το οποίο εντέλει αποτράπηκε.

Αναλυτικότερα, την επίθεση εξαπέλυσαν τόσο ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, όσο και η Ζέφη Δημαδάμα, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η οποία έφτασε στο σημείο να φωνάζει στη Χ. Καφαντάρη με προκλητικό τόνο, ενώ ο πρώτος παρενέβη και ζητούσε από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δείξει ντροπή!

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Πρώτο Θέμα» και γνωστός για τις σχέσεις του με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατέφυγε σε ένα άνευ προηγουμένου ακροδεξιό παραλήρημα, το οποίο περιελάμβανε τη γνωστή φρασεολογία περί «λαθρομεταναστών», την υπεράσπιση της εγκληματικής πολιτικής Σαμαρά σε σχέση με τη διαχείριση του προσφυγικού, αλλά και ύβρεις για την τωρινή κυβέρνηση και το πώς διαχειρίζεται τις ροές και τα θαλάσσια σύνορα. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κ. Μπογδάνος δεν δίστασε να υμνήσει τον Ερντογάν και να ξεστομίσει χυδαιότητες για τους πολιτικούς προϊστάμενους του Λιμενικού Σώματος, γεγονός που ανάγκασε τη Χ. Καφαντάρη να σηκωθεί από το πάνελ. Δεν παρέλειψε, βέβαια, λίγο νωρίτερα να ισχυριστεί πως στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που διοργανώθηκε στο Σύνταγμα «ήμασταν 500.000»...

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος, Δημήτρης Μαρκόπουλος, δεν έχασε την ευκαιρία να παραδώσει για πολλοστή φορά τα νεοδημοκρατικά του διαπιστευτήρια, αφού υπερασπιζόταν με πάθος τη «μεταρρυθμιστική» ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Επίσης, η Πηνελόπη Γαβρά, η οποία έχει διατελέσει διευθύντρια του γραφείου τύπου της ΝΔ, δεν παρέλειψε να επιτεθεί με οξείς τόνους για τα θέματα του προσφυγικού.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)