to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:06 | 24.12.2019

Πολιτική

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα (βίντεο- φωτογραφίες)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε διαδοχικά τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, την παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής παροικίας Ελλάδας καθώς και το χορωδιακό τμήμα της Ομοσπονδίας Μουργκάνας Θεσπρωτίας


Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, για τα κάλαντα των Χριστουγέννων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ:

Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο:

Στη συνέχεια, την παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής παροικίας Ελλάδας:

Τέλος, το χορωδιακό τμήμα της Ομοσπονδίας Μουργκάνας Θεσπρωτίας:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο σχετικό άλμπουμ από τα social media του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Τα κάλαντα στον Πρ. Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς

Σύλλογοι και παιδιά από όλη τη χώρα είπαν τα κάλαντα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Την αρχή έκανε η Προεδρική Φρουρά, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης τη Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Πνευματικό Κέντρο Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ», τον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, τον Λαογραφικό Σύλλογο Άρτας «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης-Πεύκης, τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλος «ΚΡΗΤΕΣ», την Παιδική Χορωδία της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Φερών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού, το Σύλλογο Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, άκουσε τα κάλαντα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», τους Συλλόγους Ασιγωνιωτών «Παύλος Γύπαρης» και την Ένωση Κρητών «Άγιος Ανδρέας Κρήτης». Στη μία το μεσημέρι το κατώφλι του Μαξίμου θα περάσει και η Αδελφότητα Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», για να πει τα κάλαντα στον πρωθυπουργό.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από τη νεανική χορωδία Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης στο γραφείο της στη Βουλή, μαζί με στελέχη και βουλευτές του κόμματος.

«Η μαγεία των Χριστουγέννων να αγγίζει όλους, μικρούς-μεγάλους. Είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε, να δώσουμε και να πάρουμε αγκαλιές. Ευχές πολλές για υγεία, αγάπη, ευτυχία, ειρήνη. Κάθε ευχή και μια ελπίδα. Ας την κάνουμε μαζί αληθινή. Χρόνια Πολλά!» ευχήθηκε η Φ. Γεννηματά.

Η παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα είπε τα κάλαντα και στον Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς η αγωνιστική αισιοδοξία, η ελπίδα, η λαϊκή ανάταση, η αντίσταση, η συμμαχία μπορούν να προετοιμάσουν πραγματικά το έδαφος για ένα πιο ευτυχισμένο αύριο για μας και τα παιδιά μας με πραγματική ειρήνη και ευημερία για όλους και όλες. Το δικαιούνται οι λαοί της Ελλάδας, της Κύπρου, της Τουρκίας, της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Λιβύης, όλοι οι λαοί του κόσμου. Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά, καλή δύναμη σε όλες και όλους, καλές γιορτές», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα -στα ελληνικά και στα αραβικά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)