to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Χρ.Γιαννούλης: Όχι στα σχέδια τσιμεντοποίησης του παραλιακού μετώπου της Καλαμαριάς (βίντεο)

Κόντρα στην βούληση του Δήμου και των κατοίκων της Καλαμαριάς προχωρούν μέσω της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που προωθεί το ΤΑΙΠΕΔ στην τσιμεντοποίηση του παραλιακού μετώπου.


 Αυτό τόνισε και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης στην Εγνατία TV.


"Ο Δήμος Καλαμαριάς, η πλειοψηφία των Βουλευτών (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης)  που προσκλήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασαν την κατηγορηματική αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, τονίζοντας πως πρέπει  να επιστραφεί ως απαράδεκτη.
Οφείλει όμως και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας να πάρει καθαρή και σαφή θέση.

Σχεδόν κάθε μέρα αυτή η κυβέρνηση με τα νομοθετήματα και τις αποφάσεις της δείχνει  ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κάνει «δουλίτσες» με φίλους και ημετέρους.

Είναι η κυβέρνηση που προχωρά με σκανδαλώδη τρόπο στην ιδιωτικοποίηση της Πειραιώς, περνάει διατάξεις για να απαλλάσσονται τα τραπεζικά στελέχη, παραδίδει τη Χαλκιδική στα χέρια της Ελληνικός Χρυσός, εκμεταλλευόμενη και τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας.

Επιστρατεύει ιδιώτες γιατρούς αλλά την ίδια ώρα χαϊδεύει τους κλινικάρχες.
Ακόμη το σωστό μέτρο των δωρεάν τεστ, το οποίο είχε προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πριν από 11 μήνες, το ανακοίνωσαν χωρίς να έχουν κανένα σχεδιασμό και εν αγνοία των φαρμακοποιών.

Ένας γιατρός του ΑΧΕΠΑ, ο Θανάσης Σιούλης, θα βρεθεί κατηγορούμενος γιατί έκανε απλά τη δουλειά του και με στοιχεία αναφέρθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στη δραματική κατάσταση που βρισκόταν το νοσοκομείο"

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)