to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:10 | 05.11.2017

Πολιτική

Χρ. Σπίρτζης: Τέτοιο στριπ τιζ στη βιομηχανία των fake news και των υπεργολάβων της δεν έχει ξαναγίνει

«Τέτοιο στριπ τιζ στη βιομηχανία των fake news και των υπεργολάβων της δεν έχει ξαναγίνει»


Ο Χρήστος Σπίρτζης δηλώνει για την αποκατάσταση της αλήθειας και το «συγγνώμη» για το δήθεν «γραφείο ρουσφετιών» των Χρήστου Σπίρτζη και Νίκου Παππά που ήρθε έστω και τώρα από το «Βήμα»:

Όταν αυτή η εφημερίδα έγραφε για τα fake news που παράγει η Νέα Δημοκρατία και τα πιστά της ΜΜΕ, έσπευδαν οι πληρωμένοι και κατευθυνόμενοι κονδυλοφόροι να μας κατηγορήσουν για διαστροφή της αλήθειας. Τώρα έρχονται οι ίδιοι και ομολογούν – διότι δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς – ότι παρουσίασαν ψεύδη και κατασκευασμένα γεγονότα ως αληθή!

Ακριβώς πριν δυο χρόνια, τον Νοέμβριο του '15 οι ναυαρχίδες του διαβόητου «Συγκροτήματος», το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα «αποκάλυπταν» όργιο ρουσφετιών από τα γειτονικά πολιτικά γραφεία του Νίκου Παππά και του Χρήστου Σπίρτζη. Από κοντά ακολούθησαν με αναπαραγωγή των «αποκαλυπτικών» ρεπορτάζ σύσσωμα τα δουλικά προς την ΝΔ μέσα ενημέρωσης. Τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες. Το μέγα σκάνδαλο!

Και έρχονται τώρα οι αυτουργοί και ομολογούν ότι όσα έγραψαν ήσαν ψεύδη και προϊόν παραπληροφόρησης. Από ποιον παρακαλώ; Διότι τον «δίνουν»! ( διαβάστε παρακάτω τη δήλωσης τους). Από τον εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντα κ. Αυγενάκη! Ναι, από τον Αυγενάκη, του οποίου τις παράνομες δραστηριότητες αποκάλυψε το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. Από το πρωτοπαλίκαρο του Κυριάκου.

Τι έχει να σχολιάσει τώρα η ΝΔ και ο αρχηγός της που κόπτονται για την αλήθεια; Τέτοιο στριπ τιζ στην βιομηχανία των fake news και των υπεργολάβων της δεν έχει ξαναγίνει. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)