to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:02 | 05.10.2020

Πολιτική

Χρ. Σπίρτζης: «Συνεχίζεται η επιχείρηση τρομοκράτησης των μαθητών και των οικογενειών τους»

«Να μας γνωρίσετε άμεσα τη θέση που πήρε ο κηδεμόνας σε αυτά που δηλώσατε», αναφέρεται στο έγγραφο από αστυνομικό τμήμα, το οποίο αποκαλύπτει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.


Στην αποκάλυψη του περιεχομένου ενός εγγράφου από αστυνομικό τμήμα του νομού Χανίων προχώρησε, μιλώντας στο Mega Channel και την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega o Xρήστος Σπίρτζης.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχω στα χέρια μου ένα έγγραφο από ένα Αστυνομικό Τμήμα στο νομό Χανίων που δείχνει ότι έχουμε γυρίσει στο 1960…

Αναφέρεται στο έγγραφο αυτό: “Σε συνέχεια εγγράφου σας βάσει του οποίου μας γνωστοποιείτε ότι αντιληφθήκατε ότι ομάδα 6, 7 μαθητών που πρόσφατα εκλέχθηκαν στο 15μελες συμβούλιο του σχολείου προέβησαν σε κλείσιμο της εξωτερικής πόρτας του σχολείου με σκοπό τον χαβαλέ. Ενημερώστε τηλεφωνικά για το συμβάν τους κηδεμόνες των παιδιών και παρακαλούμε όπως για τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας μας γνωρίσετε άμεσα τα στοιχεία των μαθητών, των κηδεμόνων”.

Και προσέξτε το τέλος: “Να μας γνωρίσετε άμεσα τη θέση που πήρε ο κηδεμόνας σε αυτά που δηλώσατε”. Στο τέλος θα κάνουν και φακέλους και θα ζητάνε και χαρτιά κοινωνικών φρονημάτων..

«Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει και τους μαθητές, και τους μετανάστες και τους επαγγελματίες και τους πολίτες γενικότερα στο πλαίσιο εφαρμογής του δόγματος “τρόμος και πάταξη”» τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης για να συμπληρώσει με έμφαση πως:

«Βλέπουμε όλοι την ωριμότητα των παιδιών που εκφράζουν την αγωνία τους. Είναι τα ίδια παιδιά που κατηγορούνται ως αλήτες και μπαχαλάκια. Το μεγαλύτερο μπαχαλάκι που υπάρχει στη χώρα είναι το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη»

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της πανδημίας ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είπε:

«Τα επιχειρήματα των στελεχών της ΝΔ για τις ελλείψεις και τα λάθη στην αντιμετώπιση της πανδημίας στερούνται σοβαρότητας. Οι ελλείψεις στους καθηγητές είναι προφανείς παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο. Όταν σε μία τάξη είναι 25 μαθητές και δεν υπάρχουν καθαρίστριες, δεν υπάρχει υγειονομικό υλικό, δεν υπάρχει προετοιμασία δεν μπορούμε να μιλάμε για κράτος που έχει πάρει τα μέτρα του. Και οι ίδιες ελλείψεις παρατηρούνται στα νοσοκομεία. Δεν γίνεται καμία απολύμανση στα λεωφορεία ενώ θα έπρεπε να γίνεται καθημερινά. Ο νόμος για τις δημόσιες συμβάσεις έχει ξεχαρβαλωθεί και αντί αυτό να το χρησιμοποιήσουν για να καλύψουν κενά σε προσωπικό και κάθε άλλη ανάγκη, το χρησιμοποιούν για Μεγάλους Περιπάτους».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)