to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:24 | 29.01.2023

Πολιτική

Χρ. Σπίρτζης για αποκαλύψεις του «Βήματος»: Ο Θεοδωρικάκος συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο για τη Greek mafia

Ανυποχώρητη μομφή του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εναντίον του Τάκη Θεοδωρικάκου με φόντο τις αποκαλύψεις για συνομιλίες ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ με «νονούς της νύχτας» - Καλεί τον υπουργό να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις


Τις σκοτεινές αποκαλύψεις της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», σύμφωνα με τις οποίες νονοί της νύχτας συνομιλούν με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, σπεύδει να σχολιάσει ο τομεάρχης Προ.Πο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε: Αποκάλυψη από το «Βήμα»: Νονοί συνομιλούν με την ΕΛ.ΑΣ. και έχουν «άκρες» στο Υπουργείο

Σε μία ανακοίνωση - «κόλαφο» για τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Χρήστος Σπίρτζης κάνει λόγο για διαφθορά στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ και αφού ρωτάει ευθέως τον υπουργό Προ.Πο της κυβέρνησης Μητσοτάκη εάν «μπορεί να μας ενημερώσει αν στις προ ημερών κρίσεις αναβάθμισε τον κ. Δάβαλο;» και «αν σήμερα είναι ενημερωμένος για την υπόθεση της Greek mafia;», τον κατηγορεί για προπαγάνδα, αλλά και για αναποτελεσματικότητα στο ζήτημα της αντιμετώπισης του εγκλήματος και της ασφάλειας του πολίτη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Χρήστου Σπίρτζη

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου ανέδειξε για μια ακόμη φορά την μεγάλη διαφθορά στους κόλπους της ΕΛΑΣ με την αποκάλυψη ανταλλαγής μηνυμάτων  μεταξύ αστυνομικών, επικίνδυνων κακοποιών και «νονών» της νύχτας, που βρέθηκαν σε συσκευές κινητών τηλεφώνων υπό διερεύνηση υποθέσεων.

Είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα η υπόθεση της Greek mafia, που αποκαλύφθηκε και στάλθηκε στη Δικαιοσύνη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσφατα ο κ Θεοδωρικάκος παρίστανε τον ανίδεο για τον κατηγορούμενο ανώτατο αξιωματικό κ. Δάβαλο που τοποθέτησε Δντη Ασφαλείας Αττικής.

Σήμερα, μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο κ. Θεοδωρικάκος ξανακάνει τον ανίδεο δίνοντας εντολή για άμεση έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Μπορεί να μας ενημερώσει αν στις προ ημερών κρίσεις αναβάθμισε τον κ. Δάβαλο;

Αν σήμερα είναι ενημερωμένος για την υπόθεση της Greek mafia;

Αν ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκτός από την προπαγάνδα, θα ασχοληθεί με την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την ασφάλεια του πολίτη, τις ελάχιστες μέρες που έμειναν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)