to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:37 | 30.08.2015

Πολιτική

Χρ. Σπίρτζης: Δεν εμπλέκομαι στην υπόθεση Μητρόπουλου

Απάντηση στον Αλέξη Μητρόπουλο έδωσε ο Χρήστος Σπίρτζης - χωρίς όμως να τον κατονομάσει - κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο κ. Σπίρτζης είπε πως ποτέ δεν δίστασε να συγκρουστεί πάνω στο τραπέζι και δημόσια με συμφέροντα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν «σπεκουλάρει» την κυβέρνηση και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στις καταγγελίες Μητρόπουλου είπε: «Με την υπόθεση του συντρόφου δεν έχω ούτε εμπλοκή, ούτε γνώση».

Επίσης, άσκησε σφοδρή κριτική στον πρόεδρο της Ν.Δ., λέγοντας ότι ο Ευ. Μεϊμαράκης «έταξε το χαμόγελο» σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, που όπως είπε, όλα τα προηγούμενα χρόνια η Ν.Δ. και τα άλλα κόμματα που κυβέρνησαν, επιβάρυναν με τις πολιτικές τους.

Ειδικότερα είπε για τον πρόεδρο της Ν.Δ.: «έταξε το χαμόγελο στους απολυμένους, ανέργους που δημιούργησαν, στους συνταξιούχους, στους νέους και τους επιστήμονες που έχουν ξενιτευτεί, στους δημόσιους υπαλλήλους που ζούσαν με το καθημερινό άγχος της απόλυσης, στους επιχειρηματίες που κάθε μέρα έκλειναν τις επιχειρήσεις τους». «Αυτή την υπόσχεση που έδωσε ο κ. Μεϊμαράκης έχουμε την ευθύνη απέναντι στον λαό να την ανασχέσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι πρέπει μετά τις εκλογές, στην πορεία για το συνέδριο, «να συζητήσουμε πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκτήσει χαρακτηριστικά που θα είναι θελκτικά για την κοινωνία. Πώς θα ξεπεράσουμε την εσωστρέφειά μας, για το πώς θα διατηρήσουμε τις απόψεις και τη διαφορετικότητά μας αλλά και πως θα πετύχουμε τη σύνθεσή μας με αριστερό προοδευτικό προσανατολισμό».

Τόνισε επίσης ότι τους έξι μήνες διακυβέρνησης έγινε πάρα πολλή δουλειά που δεν μπόρεσε να φανεί και πως ούτε πέτυχε η κυβέρνηση όσα ήθελε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)