to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:09 | 31.10.2018

Πολιτική

Χρ. Μαρκογιαννάκης λάβρος κατά Κυρ. Μητσοτάκη μιλά για οικογενειοκρατία και φερετζέ ανανέωση

Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης στη Σούδα με πλήθος κόσμου. Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης προχώρησε σε ολομέτωπη επίθεση ενάντια στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη καταγγέλλοντας τον για αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθώς και ότι θεωρεί το κόμμα ιδιοκτησία του, ενώ μίλησε και για οικογενειοκρατία.


Δήλωσε ότι δεν είναι πορφυρογέννητος, ότι ότι πέτυχε το πέτυχε με αγώνες, ότι δεν ήταν δοτό. «Δε μπόρεσα να καταλάβω ποτέ γιατί μου δείξανε αυτή τη συμπεριφορά. Ξέρω, αλλά δε μπορώ να το πω. Και δε θέλω να έρθει η ώρα που θα υποχρεωθώ να το πω. Γιατί τότε εκτός από εκείνους που θα ζημιωθούν προσωπικά φοβάμαι ότι θα βλάψω και τη Νέα Δημοκρατία».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης μίλησε για ασέβεια προς το πρόσωπό του και την ιστορία του, που είναι και η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά ενώ αποκάλυψε ότι επί δυόμιση χρόνια προσπαθούσε να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτό δεν κατέστη δυνατό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ούτε ο διευθυντής του γραφείου του δεν τον δεχόταν.

Είπε επίσης ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δε λειτουργεί δημοκρατικά και τόνισε ότι η κοινωνία επιβάλλει την ανανέωση, δεν επιβάλλεται η ανανέωση. “Αυτή είναι ανανέωση, όχι κόβουμε όσους δε γουστάρουμε και βάζουμε τους κουμπάρους και τους φίλους.”

Μίλησε για ανανέωση φερετζέ και ζήτησε να μην στεναχωρήσει η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν στη Σούδα και τον ίδιο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε ότι δε θα επιτρέψει τον βιασμό της βούλησης των πολιτών και κάλεσε τους συγκεντρωμένους να στηρίξων αυτόν που θέλουν και όχι αυτόν που θέλουν να τους επιβάλλουν.

“Αυτό είναι προσβολή και δε θα το επιτρέψω να γίνει. Θα ψηφίσετε εν τέλει αυτό που εσείς θέλετε.”, είπε χαρακτηριστικά

Τελειώνοντας τόνισε ότι θα συνεχίσει με ομιλίες σε όλο τον νομό Χανίων με την επώνυμη ομιλία να έχει προγραμματισθεί για την Παλιόχωρα.

Πηγή: agonaskritis.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)