to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:07 | 28.09.2017

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Χρ. Μαντάς: Υλοποιούμε συγκροτημένο σχέδιο εξόδου από την σκληρή επιτροπεία (βίντεο)

Στην επένδυση στο Ελληνικό και την πορεία της οικονομίας ενόψει της γ' αξιολόγησης αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς σε συνέντευξή του, στον Alpha.


«Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο είναι αρμόδιο να γνωμοδοτεί σχετικά με τις αρχαιότητες που βρίσκονται στον χώρο και η χώρα μας έχει πολλές. Θέλουμε να τηρήσουμε τη νομιμότητα. To σχέδιο που εγκρίναμε στη Βουλή έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό, γιατί περιλαμβάνει μεγάλο κομμάτι του μητροπολιτικού πάρκου. Θα προχωρήσουμε  τηρώντας τους κανόνες και τις διαδικασίες και σεβόμενοι τις αρχαιότητες και το περιβάλλον.», είπε.

Σε ερώτημα για το Σχέδιο Νόμου του Υπ. Δικαιοσύνης για την ταυτότητα φύλου, που συζητείται αυτές τις ημέρες στη Βουλή, ο Χρήστος Μαντάς είπε:

«Το Νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή ασχολείται με ένα σύνθετο και ευαίσθητο κοινωνικά ζήτημα. Είναι ένα προοδευτικό βήμα.  Όλοι καταλαβαίνουν πως με το Νομοσχέδιο αυτό προσθέτουμε  στα δικαιώματα και καλώ όλους τους βουλευτές να το υπερψηφίσουν.»

Κλείνοντας ο κ. Μαντάς δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση. Μπροστά στην 3η αξιολόγηση και έχουμε την πολύ σημαντική εξέλιξη της συμφωνίας ΔΝΤ και ΕΚΤ για το πώς θα γίνει η αξιολόγηση των ελληνικών τραπεζών (stretch tests). Από όλες τις πλευρές είναι δεδηλωμένο ότι υπάρχει θέληση για γρήγορη ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης. Δεν ισχυρίζομαι πως η επόμενη μέρα θα είναι παράδεισος. Υλοποιούμε όμως ένα πολύ συγκεκριμένο και συγκροτημένο σχέδιο εξόδου της χώρας από την σκληρή επιτροπεία, το οποίο νομίζω πως έχει όλες τις προϋποθέσεις να τελειώσει με επιτυχία.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)