to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:05 | 23.04.2019

Πολιτική

Χρ. Μαντάς: Η ΝΔ προσπαθεί να κρύψει την πολιτική που πιστεύει βαθιά και θέλει να εφαρμόσει σε βάρος των εργαζόμενων

Τι επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο «Κόκκινο»


Η κριτική που κάνει η Νέα Δημοκρατία σε βάρος της εφημερίδας «Δημοκρατία» αναφορικά με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο - για τα δώρα καθώς δήλωσε στα Αγγλικά «δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων. Οι νέοι Έλληνες δε θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς» - εντάσσεται στις προσπάθειες της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κρύψει την πολιτική, που σκοπεύει να εφαρμόσει.

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, ο οποίος εξήγησε στον 105,5 Στο Κόκκινο πως λειτουργούν αυτοί οι οποίοι «διεκδικούν με περίσσιο θράσος» τη διακυβέρνηση της χώρας, και με «ορυμαγδό face news» αλλά εξήγησε πως ελληνικός λαούς τους έχει πάρει χαμπάρι.

Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Μαντάς τόνισε ότι στη Νέα Δημοκρατία έχουν «στόχο να εφαρμόσουν μια ακραία πολιτική σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας των εργαζομένων, του κοινωνικού κράτους. Αυτήν είναι η ουσία. Αυτήν την ουσία προσπαθήσουν να την κρύψουν με κάθε τρόπο». Και θα προσπαθήσουν να την κρύψουν περισσότερο αν και έχει αποκαλυφθεί η πίστη τους στην ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική καθώς «δεν μπορείς να κρύψεις κάτι που βαθιά πιστεύεις» σημείωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Ο κ. Μαντάς αναφέρθηκε στα όσα έγραψε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος και τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει ματώσει για να διατηρήσει τις πρόνοιες για όλα τα άτομα που έχουν προβλήματα και πως το σχόλιο του κ. Κυμπουρόπουλου εμπεριέχει και την υπερβολή και την υποκρισία, εντούτοις σημείωσε ότι δεν συμφωνεί με τον τρόπο που ο κ. Πολάκης διατύπωσε την αντίρρηση του σε αυτό.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)