to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:40 | 25.07.2017

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Χρ. Μαντάς: Η έξοδος στις αγορές δεν είναι φωτοβολίδα, αλλά αποτέλεσμα στρατηγικής όλου του προηγούμενου διαστήματος

Η στρατηγική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση όλο το προηγούμενο διάστημα οδηγεί σήμερα στην δοκιμαστική επιστροφή στις αγορές και συνεχίζει να υλοποιείται με στόχο την οριστική έξοδο από την επιτροπεία, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς μιλώντας Στο Κόκκινο και το Γιώργο Τραπεζιώτη.


«Νομίζω ότι το κρίσιμο θέμα είναι αν η οποιαδήποτε κίνηση όπως αυτή η δοκιμαστική έξοδος στις αγορές εμπεριέχεται σε μία στρατηγική εξόδου από τα μνημόνια και την επιτροπεία», είπε ο κ. Μαντάς.

Ο ίδιος σημείωσε ότι «αυτές τις ώρες πρέπει να λέμε λίγα λόγια, είναι μία διαδικασία σε εξέλιξη ... θέλω να τονίσω ότι πέραν των δεικτών επιτυχίας ... είναι ότι αυτό είναι μέρος μίας ολόκληρης στρατηγικής που εξελίχθηκε το προηγούμενο διάστημα και συνεχίζεται τώρα με αυτήν την κίνηση».

«Αυτό είναι το κρίσιμο,δεν είναι μία φωτοβολίδα που πετάμε ξαφνικά, έχει γίνει ενδελεχής στάθμιση των δεδομένων. Κάθε κίνηση έχει υπέρ και κατά, έχει ρίσκα, αλλά νομίζω ότι σταθμίστηκαν, αποφασίστηκε αυτό και οφείλουμε να λέμε λίγα και να περιμένουμε ... μάλιστα, να λέμε λίγα και την επόμενη ημέρα, είναι μέρος μίας διαδικασίας που εξελίσσεται. Ο τελικός στόχος είναι να μας βγάλει στην έξοδο από την επιτροπεία και αυτό το πολύ δύσκολο πρόγραμμα», κατέληξε.

Ο κ. Μαντάς αναφέρθηκε επίσης εκτενώς στην συνεχιζόμενη κόντρα για το ρόλο της Δικαιοσύνης, αλλά και τα όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ και όχι μόνο για τα γραφόμενα του κ. Βαρουφάκη, όπως μπορείτε να ακούσετε στο σχετικό ηχητικό απόσπασμα.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)