to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:37 | 18.02.2019

Πολιτική

Χρ. Μαντάς: Είναι θετικό ότι οι άνθρωποι που υπηρέτησαν άλλους χώρους συντάσσονται με τη μεγάλη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ

«Τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ τον έχουμε κερδίσει από το 2012, δεν είναι τωρινή ιστορία, τώρα πια υπάρχει κλίμα επιβεβαίωσης αυτού του κοινωνικού χώρου και των κοινωνικών δυνάμεων με το δικό μας ρεύμα»


«Είναι θετικό καταρχήν το ότι άνθρωποι οι οποίοι υπηρέτησαν άλλους χώρους και συγκεκριμένα το ΚΙΝΑΛΛ, βλέποντας τα αδιέξοδα αυτών των χώρων και μη θέλοντας – για να το πω πολύ απλά – να γίνουν, να ενισχύσουν με αυτήν την αδιέξοδη πολιτική του ΚΙΝΑΛ για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ να μην ενισχύσουν τη Νέα Δημοκρατία, την ακροδεξιά θυμίζω Νέα Δημοκρατία με τη σημερινή της μορφή, να έρχονται και να συμπράττουν - πώς να το πω - να εργάζονται μαζί με αυτό το μεγάλο ρεύμα με τη μεγάλη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, αναφορικά με την υφυπουργοποίηση με τον τελευταίο ανασχηματισμό του Θάνου Μωραΐτη και του Άγγελου Τόλκα.

Ο κ. Μαντάς στον Νίκο Σβέρκο επισήμανε για τα δύο αυτά στελέχη δημιουργούνται «ορισμένοι προβληματισμοί όχι ως προς τα πρόσωπα αναγκαστικά», σημείωσε ότι μένει να δούμε πώς θα λειτουργήσουν σε αυτές τις υπεύθυνες θέσεις που τα τοποθέτησε ο πρωθυπουργός, αλλά ο προβληματισμός είναι κυρίως «αν αυτή ακριβώς η κίνηση είναι σε αυτήν την κατεύθυνση που λέμε, ενίσχυσης του ηγεμονικού ρόλου του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτόν τον χώρο».

«Αυτή η διαδικασία θέλει σαφή πράγματα στο προγραμματικό πεδίο, θέλει σαφή πράγματα στις διαδικασίες μέσα από τις οποίες εντάσσονται σε μια μεγάλη προσπάθεια και αυτό είναι θετικό πράγμα, το επαναλαμβάνω αυτό είναι θετικό πράγμα, εντάσσονται σε αυτήν την προσπάθεια πρόσωπα από τον χώρο της κεντροαριστεράς, από τον χώρο του ΚΙΝΑΛΛ γιατί τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ήταν λίγους μήνες στον χώρο του ΚΙΝΑΛΛ» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ τον έχουμε κερδίσει από το 2012, σημείωσε ο κ. Μαντάς, δεν είναι τωρινή ιστορία, τώρα πια υπάρχει κλίμα επιβεβαίωσης αυτού του κοινωνικού χώρου και των κοινωνικών δυνάμεων με το δικό μας ρεύμα, αλλά και μια νέα ελπίδα η οποία γεννιέται απέναντι στον ακραίο χώρο και στην ακραία ακροδεξιά ρητορεία της Νέας Δημοκρατίας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)