to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:13 | 24.09.2020

Πολιτική

Χρ. Γιαννούλης: Συνώνυμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη η πολιτική απάτη

Δεν υπάρχουν «χαβαλέδες» μαθητές που κάνουν καταλήψεις. Υπάρχουν μαθητές που κάνουν καταλήψεις γιατί εν μέσω κορονοιού στοιβάζονται σε μικρές σχολικές αίθουσες».


“Η χρεοκοπία δεν είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Προέκυψε στη χώρα μας από τη διαφθορά, τη διαπλοκή και τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης στον –κατά διαστήματα- έντονο διάλογο με τους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο στο ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989.  Σημέιωσε μάλιστα πως είναι τουλάχιστον ατυχής η σύγκριση των 4,5 χρόνων καθαρής και συνετής διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τις κυβερνήσεις εκείνων των πολιτικών δυνάμεων που οδήγησαν τη χώρα στο γκρεμό.

«Η πολιτική απάτη είναι συνώνυμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα. Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή αμφισβητούν το χρηματοδοτικό «μαξιλάρι» που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο το χρησιμοποιούν.

Δεν θα με εξέπληττε εάν αποκαλύπτονταν ότι η κυβέρνηση ασκεί μυστική διπλωματία εν αγνοία των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών έπρεπε να είναι θεσμικό όργανο. Για να συνεννοηθούνε οι πολιτικοί αρχηγοί και να χαραχθεί μία ενιαία γραμμή στα εθνικά θέματα.

Η Ε.Ε συνεχίζει να κρατά αντιφατική στάση απένατι στην Τουρκία. Η αναβολή της Συνόδου Κορυφής δεν βοηθά γιατί μεταθέτει τη λήψη μέτρων κατά της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν «χαβαλέδες» μαθητές που κάνουν καταλήψεις. Υπάρχουν μαθητές που κάνουν καταλήψεις γιατί εν μέσω κορονοιού στοιβάζονται σε μικρές σχολικές αίθουσες».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)