Χρ. Γιαννούλης: Ο Πρωθυπουργός επιδεικνύει συμπεριφορά ανοσίας στην υπευθυνότητα και στη συνέπεια
«Στα όρια της φαρσοκωμωδίας η αναποτελεσματική από όλες τις απόψεις, αντιμετώπιση και διαχείριση της πανδημίας στη Βόρεια Ελλάδα. αντιμετώπιση και η διαχείριση της πανδημίας στη Βόρεια Ελλάδα. Το έμφραγμα στα νοσοκομεία δεν αντιμετωπίζεται με ημίμετρα. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στις ΜΕΘ έχουν ξεπεράσει τα όρια των αντοχών τους». Τόνισε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «Στο Κόκκινο 105,5».
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στις στοχευμένες προτάσεις της αντιπολίτευσης απλά υψώνει το τείχος της αλαζονείας και αποφασίζει να δείξει ως υπεύθυνους τους πολίτες.
Ο Πρωθυπουργός επιδεικνύει συμπεριφορά ανοσίας στην υπευθυνότητα και στη συνέπεια. Παρατηρεί απλώς από απόσταση την προκλητική πλέον αδυναμία υπουργών του να παρέμβουν σε κομβικά σημεία».