to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:03 | 26.06.2020

Πολιτική

Χρ. Γιαννούλης: Κόλαφος η απόφαση για Novartis – Σε εξέλιξη νέα επιχείρηση απόκρυψης της αλήθειας

«Στην απόφαση περιγράφεται ξεκάθαρα πως η Novartis προσπαθούσε με αδιαφανείς τρόπους να προσεγγίσει αξιωματούχους της κυβέρνησης για να αποκτήσει καλύτερη θέση στην αγορά των φαρμάκων» τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.


«Με τη χθεσινή εξωδικαστική συμφωνία της Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς  με τη NOVARTIS, με ένα τεράστιο τίμημα 345 εκατομμυρίων δολαρίων,  ισοπεδώνεται όλη η προπαγάνδα περί σκευωρίας. Στην απόφαση περιγράφεται ξεκάθαρα πως  η Novartis προσπαθούσε με αδιαφανείς τρόπους να προσεγγίσει αξιωματούχους της κυβέρνησης για να αποκτήσει καλύτερη θέση στην αγορά των φαρμάκων». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Όπως τόνισε:

«Από το 2012 έως το 2015 όπως αναφέρεται στην απόφαση υπήρχε ένα κύκλωμα με κυβερνητικούς αξιωματούχους και με γιατρούς, που προσπαθούσε να καταστήσει τη Novartis κυρίαρχη στην αγορά φαρμάκου στην Ελλάδα.

Η συμφωνία περιγράφει καθαρά την ύπαρξη πολιτικού χρήματος. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για τα δύο πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται και για το ένα που διώκεται.

Το σκάνδαλο της υπερτιμολόγησης των φαρμάκων και του υπερβολικού κέρδους το πλήρωσε ακριβά ο Έλληνας φορολογούμενος, ο Έλληνας ασθενής.

Η μονομανία και η εμπάθεια απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να αναχαιτίσουν την αλήθεια. Η αλήθεια είναι σαν το νερό. Βρίσκει ρωγμή και αναδύεται.

Αντιγράφουν τις μεθόδους Γρυλλάκη και Μαυρίκη για να δηλητηριάσουν το πολιτικό σκηνικό.

Τολμάει και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία που έχει ρημάξει τη χώρα, που χρωστάει 340 εκατομμύρια στις τράπεζες;  Έλεος».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)