to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:57 | 26.01.2022

Πολιτική

Χρ. Γιαννούλης: Έπρεπε ήδη να έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους οι συναρμόδιοι υπουργοί

«Το διχίλιαρο είναι μία κυνική προσπάθεια εξαγοράς»


«Για λόγους ευθιξίας και πραγματικής αναγνώρισης των ευθυνών τους για αυτό που προκάλεσαν, θα έπρεπε ήδη να έχουν θέσει την παραίτησή τους στη διάθεση του Πρωθυπουργού, οι υπουργοί που έχουν την ευθύνη». Αυτό τόνισε στον Flash 99,4, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών Χρήστος Γιαννούλης.

«Εκτός από τον κρατικό μηχανισμό και ο αυτοδιοικητικός μηχανισμός επέδειξε την ίδια αδρανή συμπεριφορά, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα το Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ακραία καιρικά φαινόμενα με όρους επικοινωνίας και ψεμάτων. Δεν μπορείς τη μία ημέρα να στήνεις φιέστες για να δείξεις πόσο έτοιμη είναι η κρατική μηχανή και την επομένη να πετάς λευκή πετσέτα.

Χυδαία ψευδές και προσβλητικό προς τους μετεωρολόγους το επιχείρημα ότι δεν είχαν ενημερωθεί για την ώρα έναρξης και την ένταση του φαινομένου».

«Το διχίλιαρο είναι μία κυνική προσπάθεια εξαγοράς»

«Με ψέματα, κυνισμό και επικοινωνία, δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή η χώρα. Ελλείψει σχεδίου η κυβέρνηση έριξε λευκή πετσέτα», τόνισε ο ίδιος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες και όχι μόνο για την Αττική Οδό. Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τα απροσπέλαστα νοσοκομεία, όπως το Σωτηρία, αλλά και για τα σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν στο υπόλοιπο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο.

Υποστηρίζει ο άφαντος για 30 ώρες υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ότι θα επιβληθεί πρόστιμο στην ΤΡΕΝΟΣΕ από τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων. Μία Αρχή που μόλις την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να την καταργήσει.

Μία Αρχή που εντέλλεται να ελέγχει το σιδηροδρομικό δίκτυο και να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του επιβατικού κοινού».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)