to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:45 | 08.05.2019

Αυτοδιοίκηση

Χρ. Γιαννούλης: Εντυπωσιακή η πορεία του Μετρό Θεσσαλονίκης - Καλά νέα ο επιπλέον σταθμός Νέας Ελβετίας (βίντεο)

Ο Χρήστος Γιαννούλης δήλωσε ότι θα παράσχει κάθε βοήθεια από τη θέση του Περιφερειάρχη, ώστε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίας υγείας σε όλους τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας


«Το όνομα του συνδυασμού μας “Κοιτάμε Μπροστά” είναι -όπως διαπιστώνω- βιωματική, αλλά και καθημερινή πρακτική για τους εργαζόμενους στο Μετρό από το 2016 και μετά. Μένω εντυπωσιασμένος από την πορεία του έργου που θα αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο υποψήφιος για την Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, στη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλο.

Στην επίσκεψη του στο αμαξοστάσιο του Μετρό στην Νέα Ελβετία ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, ενημερώθηκαν για το μεγάλης κλίμακας έργο που θα στεγάσει όλες τις συγκοινωνιακές υπηρεσίες της πόλης αλλά και για την άφιξη του πρώτου τρένου του μετρό Θεσσαλονίκης, τις επόμενες μέρες.

Από τη συνάντηση προέκυψε μάλιστα και μία είδηση: ο σχεδιασμός και λειτουργία σε δεύτερο χρόνο, ενός ακόμα σταθμού του μετρό, στην Νέα Ελβετία, κάτι που δεν περιλαμβανόταν στον αρχικό σχεδιασμό, και θα εξυπηρετήσει την περιοχή αλλά και τους περισσότερους από 600 εργαζόμενους που θα δουλεύουν καθημερινά στο “στρατηγείο” των συγκοινωνιών της πόλης.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Νοσοκομείου, Βασίλη Παππά και το σωματείο των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά», ότι μετά το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 99 εργαζομένων, ο οποίος ολοκληρώνεται με την πρόσληψη και των τελευταίων 32 εργαζομένων, αλλά και την πρόσληψη επιπλέον επικουρικού προσωπικού, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου θα είναι σε θέση να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του, στην πρώτη γραμμή παροχής υπηρεσιών υγείας στη Βόρεια Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Γιαννούλης δήλωσε ότι θα παράσχει κάθε βοήθεια από τη θέση του Περιφερειάρχη, ώστε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίας υγείας σε όλους τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)