to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:48 | 22.10.2020

Πολιτική

Χρ. Γιαννούλης: Ανερυθρίαστα και με κυνισμό οδηγούν τον λαό στη φτωχοποίηση (βίντεο)

«Ο νέος πτωχευτικός κώδικας είναι η οικονομική φυλακή της μεσαίας τάξης, των μικρομεσαίων, των εργαζομένων»


«Ο νέος πτωχευτικός κώδικας είναι η οικονομική φυλακή της μεσαίας τάξης, των μικρομεσαίων, των εργαζομένων.  Μόνοι ωφελημένοι από όλη τη διαδικασία θα είναι οι τραπεζίτες. Είναι απίστευτος ο κυνισμός με τον οποίο οδηγούν ανερυθρίαστα τον ελληνικό λαό στη φτωχοποίηση, για να προστατέψουν τις τράπεζες και τους τραπεζίτες, οι οποίοι με τη σειρά τους προστατεύουν τη ΝΔ. Αυτή είναι η εξίσωση». Αυτό τόνισε «Στο Κόκκινο» ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών Χρήστος Γιαννούλης.

«Ακόμη και αν αυξήσουν το ακατάσχετο στα 1250 ευρώ, οι βασικές διατάξεις του νέου κώδικα παραμένουν. Είναι δυνατόν μετά από μία 12ετία που θα είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις ενοίκιο για το ίδιο σου το σπίτι, να έρχεσαι να διαπραγματεύεσαι για να το αγοράσεις στην εμπορική του αξία, με εκτιμητή παρακαλώ, ένα στέλεχος της τράπεζας;

Παραμένει αμετάβλητη η εικόνα στον ΟΑΣΘ. Τα πολυδιαφημιζόμενα λεωφορεία από τη Λειψία έρχονται με ρυθμούς χελώνας, ενώ χθες ξεκίνησαν δρομολόγια μόλις 25 μισθωμένα λεωφορεία. Ο συνωστισμός παραμένει τις ώρες αιχμής, σε μία περίοδο μάλιστα που καταγράφεται έξαρση των κρουσμάτων covid 19.

Ντρέπομαι για το γεγονός ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι σε θέση ευθύνης οι οποίοι βάζουν την υπογραφή τους σε αυτά που συμβαίνουν στην ΕΡΤ3. Βάζουν την υπογραφή τους σε εκδικητικές αλλαγές ειδικοτήτων, κόβουν εκπομπές, προχωράνε σε αλλαγές προσώπων χωρίς κάποιο προφανή λόγο, σχεδιάζουν εδώ και μήνες ένα νέο πρόγραμμα το οποίο παραμένει “kinder έκπληξη».

Αυτό που συμβαίνει στην ΕΡΤ3, ραδιόφωνο και τηλεόραση, είναι μία μικρογραφία της τακτικής που ακολουθεί η ΝΔ, αλλά με μεγάλο ποσοστό εκδικητικότητας που δεν συμβαδίζει και είναι ανακόλουθη με την πρακτική των προηγούμενων ετών».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)