to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

«Χούντα» στα μούτρα σας

«Χούντα» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης


Για «χούντα» μίλησε ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης. Συγκεκριμένα, πήρε το μικρόφωνο μετά τα «Ποσειδώνια», σε πάρτι στο «Island», και δήλωσε ότι «είναι ζήτημα μηνών, η χούντα πέφτει. Δεν έχουμε κανένα θέμα».

Μήπως ήταν... πολύ μικρός το 1974 και δεν είχε πληροφορηθεί ότι η Χούντα έπεσε; Μάλλον όχι...

Μάλλον τον πιέζουν οι διώξεις που άσκησε εναντίον του η εισαγγελέας για την υπόθεση του «Noor 1», οπότε ο μεγαλοεφοπλιστής βρήκε πρόσφορο βήμα στην... παραλιακή να μιλήσει για χούντα που τον καταδιώκει αυτόν τον... αθώο. Στο κάτω κάτω, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε, ότι δικαιούται, καθότι διωκόμενος, να υπερασπίζεται τον εαυτό του και την αθωότητά του.

Βρέθηκαν, όμως, άλλοι κι άλλοι να υποβάλουν διαπιστευτήρια στον εν λόγω επιχειρηματία.

Βλέπετε όταν ο αρχηγός της Ν.Δ., Κυρ. Μητσοτάκης, έκανε ερώτηση στη βουλή για χάρη του, πολλά «γαλάζια» στελέχη έλαβαν το σήμα να καταστήσουν εαυτούς «συνηγόρους» του μεγαλοεφοπλιστή. 

Λαμπρό παράδειγμα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Ν. Ρωμανός, που χτες αναπαρήγαγε ρεπορτάζ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «Επίθεση Μαρινάκη σε κυβέρνηση στα Ποσειδώνια: Η χούντα πέφτει» μαζί με το σχετικό βίντεο, προς εμπέδωση...

Να ξέρουν, βέβαια, οι αυτόκλητοι συνήγοροι ότι δεν ισχύει γι' αυτούς ό,τι και για τους κανονικούς δικηγόρους που ασκούν το λειτούργημά τους, υπερασπιζόμενοι εγκληματίες. Οι αυτόκλητοι υπερασπιστές του Μαρινάκη ελέγχονται και για τον διωκόμενο και για τις πράξεις του που επιλέγουν να στηρίζουν...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)