to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Χωρίς τον Πανιώνιο η κλήρωση της Α1

Η ομάδα της Πλατείας βρέθηκε εκτός κληρωτίδας καθώς δεν κατάφερε να πάρει παράταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έτσι μένει εκτός πρωταθλήματος.


Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (11/10/2014) για τη σεζόν 2014-15 έχει ως εξής:

Πανελευσινιακός-Άρης

Ολυμπιακός-Απόλλων Πάτρας

Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Ομάδα Α* -Κολοσσός

Κόροιβος Αμαλιάδας-ΑΕΚ

ΚΑΟΔ-Τρίκαλα

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο

Το πρώτο μεγάλο αιώνιο ντέρμπι της σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ενώ την 24η αγωνιστική θα διεξαχθεί το ματς του β' γύρου στο ΟΑΚΑ (4 Απριλίου).

Η πρώτη μάχη ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ γίνεται την 2η αγωνιστική (18 Οκτωβρίου) στο «Nick Galis Hall’», ενώ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στην 3η αγωνιστική (25 Οκτωβρίου), με γηπεδούχους τους «πράσινους».

*Η ομάδα Α θα είναι αυτή που θα αντικαταστήσει τον Πανιώνιο

Εκτός Α1 μπάσκετ ο Πανιώνιος

Οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να πάρουν παράταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά με αποτέλεσμα να μένουν εκτός πρωταθλήματος.

Μπορεί η ομάδα του «Ιστορικού» να βρισκόταν σταθερά στην πρώτη τετράδα της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, ωστόσο φέτος θα μείνει εκτός, καθώς «πληρώνει» με αυτό τον τρόπο την αδυναμία συγκρότησης διοίκησης, έπειτα από την αποχώρηση του Ηλία Λιανού.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ζήτησε από την ΕΕΑ νέα, δεκαήμερη, προθεσμία προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα, κάτι που δεν έγινε δεκτό, καθώς προεδρεύων της Επιτροπής, κ. Διακαναστάσης, ενημέρωσε τον κ. Λιανό, ότι η ΕΟΚ της είχε στείλει επιστολή στις 17 Σεπτεμβρίου, με την οποία ζητούσε να τηρηθεί στο ακέραιο τα χρονοδιάγραμμα που έχει δοθεί στις ομάδες για την λήψη των πιστοποιητικών συμμετοχής και να μην γίνει αποδεκτό κανένα αίτημα για παράταση, τονίζοντάς του ότι μέχρι το πέρας της συνεδρίασης, η συγκεκριμένη επιστολή θα πρέπει να ανακληθεί

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «δεν έχει ουδεμία ανάμιξη στις αποφάσεις της ΕΕΑ», την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει «ανεξάρτητη αρχή, που παίρνει τις δικές της αποφάσεις».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)