to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:35 | 20.10.2013

Κοινωνία

Χωρίς ρεύμα την Κυριακή περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα, Κυριακή, περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ, στο πλαίσιο έργων συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.


Οι διακοπές αφορούν την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, τη Φλώρινα και χωριά της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθούν διακοπές σε περιοχές του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και στην περιοχή μεταξύ των οδών Ροστάν, Λεβή, Βασιλίσσης Όλγας και Αθ. Διάκου στον κεντρικό δήμο. 

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 μεσημέρι, χωρίς ρεύμα θα μείνει όλη η περιοχή Καστανά στον δήμο Χαλκηδόνας. 

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα κοπεί το ρεύμα στον δήμο Θέρμης και συγκεκριμένα στις περιοχές της επέκτασης σχεδίου πόλεως και Κρεαταγοράς.

Από τις 9 μέχρι τις 11 το πρωί θα μείνουν χωρίς ρεύμα περιοχές του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και από τις 9 μέχρι τις 12 το μεσημέρι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, εκατέρωθεν της οδού Αρδαμερίου.

Από τις 11 μέχρι τη μιάμιση θα κοπεί το ρεύμα στον κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης (μεταξύ των οδών Καραμανλή, Μπότσαρη, Σόλωνος και Μητροπόλεως), ενώ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2.30 μμ δεν θα έχουν ηλεκτρικό ρεύμα περιοχές του Λαγκαδά.

Στη Φλώρινα, οι διακοπές αφορούν εκτεταμένο τμήμα της πόλης (περίπου 45 οδούς), ενώ στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθούν σε χωριά του δήμου Μύκης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις προγραμματισμένες διακοπές στην ιστοσελίδα του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας- ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

Πηγή: in.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)