to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:49 | 26.10.2017

πηγή: Αυγή

Πολιτική

«Χολερική αντιπολίτευση» της ΝΔ με ξαναζεσταμένη θεωρία των δύο άκρων (βίντεο)

Με ξαναζεσταμένη τη θεωρία των δύο άκρων, η ΝΔ προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα - τουλάχιστον στα τηλεπαράθυρα - πιάνοντας ξανά το προσφιλές της θέμα της «τάξης και ασφάλειας», αντί για την οικονομία και το πράσινο φως που δόθηκε στην εκταμίευση της υποδόσης των 800 εκ. ευρώ.


Ο Βασίλης Οικονόμου εξισώνοντας για άλλη μια φορά τη βία με την Αριστερά επιδόθηκε σε μια «χολερική αντιπολίτευση» κατά του ΣΥΡΙΖΑ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπός του, Φωτεινή Βάκη, με αφορμή την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο γραφείο γιατρού του ν/σ Ευαγγελισμός, τον οποίον κατήγγειλαν για χρηματισμό με «φακελάκι».

Ο κ. Οικονόμου μίλησε για «αριστερό τάγμα εφόδου που καθοδηγείται σαφέστατα από τον ΣΥΡΙΖΑ» και επιτέθηκε κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα.

Η Φωτεινή Βάκη κατήγγειλε τη στάση αυτή, ως «πολιτική αλητεία» καθώς όπως είπε η Ν.Δ. για άλλη μια φορά επιχειρεί να ψαρέψει ψήφους στα ακροδεξιά της, διολισθαίνοντας όλο και πιο πολύ πολιτικά σε εμφυλιοπολεμικά οράματα . «Η Ν.Δ. βρίσκεται σε πανικό και επαναφέρει τη θεωρία των 2 άκρων σε κάθε ευκαιρία» πρόσθεσε.

«Ταυτίζεστε με τον Ρουβίκωνα» επέμεινε ο κ. Οικονόμου λέγοντας ότι «έχει στοιχεία» τα οποία όμως δεν έχει καταθέσει στον εισαγγελέα και με απειλές καταφέρθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι: «τάγματα εφόδου της αριστεράς δεν θα γίνονται ανεκτά».

Παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες της κ. Βάκη, ο κ. Οικονόμου ανυποχώρητος αποδέχθηκε δημόσια ότι «εμείς αυτό θέλουμε να πούμε σήμερα» σε πλήρη αντιδιαστολή με τα προβλήματα των πολιτών που υποκριτικά η Ν.Δ. επιχειρεί να παρουσιάζεται συχνά στα τηλεπαράθυρα, ότι εκφράζει.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)