to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:57 | 20.10.2017

Πολιτική

«Χολεριασμένα» δελτία προπαγάνδας

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η δολοφονία της υπαλλήλου του ΣΔΟΕ στο 2ο Νεκροταφείο, συνέχεια στα ρεπορτάζ... χολέρας για το μαιευτήριο «Έλενα», παρά την εισαγγελική παρέμβαση, «τρομοκρατικά» σενάρια για την οικονομία και κάπου στο... βάθος η Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής...


Η χολέρα είναι το επικίνδυνο μικρόβιο που δεν αφήνει τα κανάλια να δουν τις ειδήσεις. Παρά την εισαγγελική παρέμβαση επιμένουν...

Αρνητικά τα αποτελέσματα για χολέρα στο «Έλενα» - Εισαγγελική παρέμβαση για τα fake news περί κρούσματος

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την είδηση που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα σχετικά με υποτιθέμενο κρούσμα χολέρας σε υπόγειο του νοσοκομείου «Έλενα», διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος. (αναλυτικά)

Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...


 

Aλ. Τσίπρας: Οι αλλαγές στην Ευρώπη πρέπει να γίνουν με τη συμμετοχή των πολιτών 

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά το πέρας της συνόδου κορυφής της ΕΕ. (αναλυτικά)


 

Στήριξη Γιούνκερ στο έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης ελληνικών και βουλγαρικών λιμανιών που παρουσίασαν Τσίπρας - Μπορίσοφ

Στήριξη από το πακέτο Γιούνκερ στο έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών λιμανιών, που παρουσίασαν στον πρόεδρο τη Κομισιόν οι Αλ. Τσίπρας και Μπ. Μπορίσοφ. (αναλυτικά)



Σε συνθήκες εργασιακής γαλέρας παραπέμπει η μελέτη του ΣΕΒ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη μελέτη του ΣΕΒ σχετικά με το «μέλλον της εργασίας». (αναλυτικά)


 

Αλ. Τσίπρας στην «Εφ.Συν.»: «Η χώρα άλλαξε κατηγορία»

«Το 2017 δεν είναι 2015» διακηρύσσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω της συνέντευξής του στο σημερινό φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών», αναφερόμενος στην αλλαγή σελίδας για τη χώρα. (αναλυτικά)


 

Ευκλ.Τσακαλώτος: Τα 300 εκατ. τον χρόνο θα φθάσουν τα έσοδα από τις παιγνιομηχανές

Την κατάθεση δύο νέων νομοσχεδίων έως τα Χριστούγεννα, με τα οποία θα ρυθμίζεται πλήρως όλη η αγορά παιγνίων, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο για τα καζίνο και κι ένα ακόμη για το ιντερνετικό στοίχημα. (αναλυτικά)


 

Μπερδεύτηκαν οι γραμμές: Ο Κύρτσος ρωτά την Κομισιόν για τα F-16 και του απαντά.... η ΝΔ αδειάζοντας τον

Ερώτηση προς την Κομισιόν κατέθεσε ο Κύρτσος αλλά η απάντηση του ήρθε από κύκλους της ΝΔ. (αναλυτικά)


 

Η απόφαση του ΣτΕ για τα πόθεν έσχες δείχνει ότι κάποιοι κάτι θέλουν να κρύψουν

Με αφορμή την προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις δηλώσεις του πόθεν έσχες. (αναλυτικά)


 

ΟΑΕΔ: Νέα μείωση κατά 3,3% των εγγεγραμμένων ανέργων τον Σεπτέμβριο

Λιγότεροι κατά 27.526 ήταν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι (που αναζητούν εργασία) για το μήνα Σεπτέμβριο σε σχέση με τον Αύγουστο σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ που μεταφράζεται σε ποσοστό -3,33%. (αναλυτικά)


 

«Η παρούσα κυβέρνηση δεν φέρει την ευθύνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα»

«Η παρούσα κυβέρνηση δεν φέρει την ευθύνη για τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα, πιστεύω ότι θα βγει από την κρίση και θα χαιρόμουν εάν η Ευρωπαίοι ακολουθήσουν την γραμμή του ΔΝΤ και αποφασίσουν την περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους» λέει ο πρώην πρόεδρος της Bundesbank Ερνστ Βέλτεκε. (αναλυτικά)


 

Τα βιβλία έχουν αποσταλεί στα ΕΠΑΛ από το καλοκαίρι

Διευκρινίσεις Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την αποστολή βιβλίων στα ΕΠΑΛ. (αναλυτικά)


 

Διευκρινίσεις υπουργείου Εργασίας για την έκθεση του ΚΕΑΟ για το 2017: «Η ΝΔ συνεχίζει να ψεύδεται»

«Είτε λόγω αδυναμίας ανάγνωσης των αντικειμενικών στοιχείων και δεδομένων είτε με συνειδητή πρόθεση παραπληροφόρησης και εξαπάτησης, η ΝΔ συνεχίζει να ψεύδεται». (αναλυτικά)


 

Το υπ. Υγείας διαψεύδει τα δημοσιεύματα για αλλαγές αρμοδιοτήτων του ΕΟΠΥΥ

Ανακοίνωση του υπουργείου, σε απάντηση δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου για υποτιθέμενες αλλαγές αρμοδιοτήτων του ΕΟΠΥΥ που δήθεν προκύπτουν από το Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ) για τον νέο Οργανισμό του υπουργείου Υγείας. (αναλυτικά)


 

Άμεση ανέλκυση του Sea Diamond

Στο πλαίσιο της απαρέγκλιτης τήρησης των προγραμματικών του δεσμεύσεων ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ύστερα από σχετική εισήγηση της Δημόσιας Αρχής Λιμένων, υπέγραψε σήμερα εντολές προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας και προς το Αρχηγείο του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. με τις οποίες ζητεί την άμεση ενεργοποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας για την ανέλκυση του Κ/Ζ Sea Diamond. (αναλυτικά)


 

Εθνική υπόθεση η ανάπτυξη της βιομηχανίας των οπτικοακουστικών μέσων

Εθνική υπόθεση συνιστά η ανάπτυξη της βιομηχανίας των οπτικοακουστικών μέσων, λέει ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος σε συνέντευξή του στο «Εθνος». (αναλυτικά)


 

Τι προβλέπει η τροπολογία για τα ενεργειακά νησιά

Στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το Δομημένο Περιβάλλον, περισσότερες από 250 θετικές ψήφους συγκέντρωσε τροπολογία, με την οποία ρυθμίζονται κρίσιμοι παράμετροι για την ανάπτυξη των ΑΠΕ σε νησιά που δεν είναι συνδεδεμένα με το ηπειρωτικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. (αναλυτικά)


 

1,625 εκατ. ευρώ στα Κέντρα Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την τέταρτη (4η) καταβολή της χρηματοδότησης για το έτος 2017, στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ. (αναλυτικά)


 

Στα χέρια της αστυνομίας εγκληματική οργάνωση

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της ληστεία και της διακεκριμένης κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. (αναλυτικά)


 

Τρίτη δόση 200.000 ευρώ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, εγκρίθηκε η κατανομή από τον λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, της τρίτης δόσης ποσού ύψους 200.000 ευρώ, προκειμένου να καταβληθεί στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ), αποκλειστικά για την υλοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». (αναλυτικά)


 

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 13,3 εκατ. ευρώ σε 54.688 αγρότες

Στην καταβολή αποζημιώσεων, ύψους 13.323.633 ευρώ προχώρησε σήμερα ο ΕΛ.Γ.Α. σε 54.688 δικαιούχους αγρότες. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)