to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:37 | 29.03.2023

Πολιτική

Χέρι - χέρι με πρώην χρυσαυγίτη ο Γεωργιάδης στη λαϊκή αγορά του Κολωνού (βίντεο)

Εναντίον του Χρήστου Μουλά είχε σχηματιστεί δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη για οπλοκατοχή


Χέρι - χέρι με το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Μουλά, βρέθηκε στη λαϊκή αγορά του Κολωνού ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο συνοδός του Άδ. Γεωργιάδη είναι πρώην πρόεδρος του σωματείου της Δ' Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και αρθρογράφος στις ιστοσελίδες της Χρυσής Αυγής, ενώ διετέλεσε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αττικής το 2014.

Σύμφωνα με το XYZ Contagion, εναντίον του Χρήστου Μουλά, είχε σχηματιστεί δικογραφία το 2013 για απρόκλητη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.

Ο ίδιος συνελήφθη στις 18 Ιανουαρίου του 2015 για καταστροφή προεκλογικού του υλικού του ΚΚΕ και σε βάρος του (και στον συνεργό του) ασκήθηκε δίωξη για οπλοκατοχή αφού εκτός από άλλα δυο πανό που είχε «ξηλώσει», ένα του ΣΥΡΙΖΑ και ένα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βρέθηκαν ακόμη 70 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, πτυσσόμενο κλομπ και σπρέι πιπεριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Μουλάς ήταν υποψήφιος το 2015 στο Υπόλοιπο Αττικής, ενώ τον Ιούνιο του 2022 εμφανιζόταν σε δημοσιεύματα της ιστοσελίδας του κόμματος του καταδικασμένου για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη.

Όπως διαβάζουμε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα ellhnes.net στις 6/6/22 «ο συναγωνιστής Χρήστος Μουλάς, πρόεδρος του σωματείου των επαγγελματιών πωλητών της Δ' λαϊκής αγοράς Αθηνών και μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας, συγκέντρωσε τρόφιμα από τις αγορές του  και τα παρέδωσε στον συναγωνιστή Γιώργο Κοντό ώστε να τα διανείμει στις πολύτεκνες οικογένειες. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ, το κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, για μια ακόμη φορά μερίμνησε ώστε να στηριχθούν πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες Ελλήνων,  που με τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη κυριολεκτικά πένονται».

Στο ίδιο δημοσίευμα βλέπουμε και σχετικές φωτογραφίες του κ. Μουλά κατά τη δράση των μελών του κόμματος του Ηλ. Κασιδιάρη.

Πλέον στην ιστοσελίδα το κόμματους του Κασιδιάρη δεν υπάρχει ο Χρήστος Μουλάς, ως μέλος.

Για το τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη στη λαϊκή αγορά του Κολωνού, ήταν μάλλον αποτυχημένη, αν υπολογίσουμε τα παράπονα που άκουσε για την ακρίβεια και την κυβερνητική πολιτική, από τον κόσμο που ψώνιζε και τους έμπορους.

Αποκορύφωμα της βόλτας του υπουργού στη λαϊκή αγορά, ήταν η ανάκρουση του γνωστού ιταλικού αντιστασιακού τραγουδιού, «Bella Ciao», το οποίο έφερε σε δύσκολη θέση τον Αδ. Γεωργιάδη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)