to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:40 | 19.06.2016

Κοινωνία

Νεκρό το 9χρονο αγόρι που αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής στο φαράγγι του Βουραϊκού (ενημέρωση)

Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 8 μ.μ. η σορός του 9χρονου αγοριού που είχε χαθεί από τις 2 το μεσημέρι στο σημείο "Σιφώνι", περίπου στο 7ο-8ο χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής Διακοπτού-Καλαβρύτων, λίγο πιο πάνω από τα "Δικαστήρια", στο φαράγγι του Βουραϊκού


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20.40: Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 8 μ.μ. η σορός του 9χρονου αγοριού που χάθηκε σήμερα στο φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού στη θέση "Σιφώνι", περίπου στο 7ο-8ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής του Οδοντωτού Διακοπτού-Καλαβρύτων.

Πρόκειται για τον τραγικό επίλογο μιας μεγάλης επιχείρησης για τον εντοπισμό του παιδιού, το οποίο στην κυριολεξία εξαφανίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς του και άλλα 6 άτομα (εκ των οποίων 2 ακόμα παιδιά). Γύρω στις 2 το μεσημέρι και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι γονείς έχασαν το παιδί τους από το οπτικό τους πεδίο και αφού το έψαξαν χωρίς αποτέλεσμα, ειδοποίησαν τις αρχές που έσπευσαν με 10 άνδρες της Πυροσβεστικής, πενταμελές πεζοπόρο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ειδικό αναρριχητή και δύτες, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες. Μάλιστα, λόγω της ιδιαίτερης δυσκολίας της επιχείρησης, παρόντες ήταν ο συντονιστής κ. Νικολακόπουλος και ο διοικητής της Π.Υ. Αχαΐας κ. Ρουμελιώτης.

Το άτυχο παιδάκι μεταφέρεται με συρμό που διατέθηκε από τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ ώστε από τον σταθμό Νιάματα να το παραλάβει ασθενοφόρο. (filodimos.gr)

Tο σημείο στο οποίο χάθηκε το παιδί σήμερα το μεσημέρι. O μικρός έπεσε από γέφυρα από μεγάλο ύψος, την ώρα που έκανε πεζοπορία με τους γονείς του

Ενημέρωση 19.47'

Κανένα νέο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής από το μέτωπο των ερευνών στο φαράγγι του Βουραϊκού, οι οποίες γίνονται για τον εντοπισμό του 9χρονου αγοριού, που έπεσε από γέφυρα στο 7χιλιόμετρο της διαδρομής ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς του

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αξιωματικός της πυροσβεστικής, στο Patrastimes.gr, στις έρευνες οι οποίες εάν χρειαστεί  δεν θα διακοπούν και θα διαρκέσουν ακόμα και όλη τη νύχτα, παίρνουν μέρος 35 διασώστες και άντρες της ΕΜΑΚ, ενώ ενισχύονται και από ειδικά εκπαιδευμένους άντρες από την Αθήνα.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση ανεύρεσης ενός 9χρονου στο φαράγγι του Βουραϊκού, κοντά στο όγδοο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής Διακοπτού - Καλαβρύτων.

Το αγόρι χάθηκε στη διάρκεια πεζοπορίας, που έκανε μαζί με τους γονείς του, άλλους τέσσερις ενήλικους και ακόμη δύο παιδιά. 

Προηγούμενη ενημέρωση 17:40

Λίγο πιο πάνω από την περιοχή της φωτογραφίας, φαίνεται οτι χάθηκαν τα ίχνη του παιδιού, σημείο όπου φαίνεται να έχει συμβεί το ατύχημα. Πρόκειται για πολύ επικίνδυνη θέση, και η ευρύτερη περιοχή ονομάζεται "Σιφώνι"

Προηγούμενη ενημέρωση:

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του που έκαναν μαζί του πεζοπορία, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το έχασαν από το οπτικό τους πεδίο, καθώς το παιδί έπεσε από την γέφυρα..

Χάθηκε παιδί στο φαράγγι του Βουραϊκού - Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ και διασωστών

Ωρες αγωνίας στον Βουραϊκό ποταμό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, ένα παιδί έχει χαθεί στο σημείο "Σιφώνι" περίπου στο 7ο-8ο χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής, λίγο πιο πάνω από τα "Δικαστήρια".

Στο σημείο έχει φτάσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με επικεφαλής των διοικητή Κώστα Κυριακόπουλο, που επιχειρούν να το εντοπίσουν. Η υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το παιδί βρισκόταν με παρέα και έκαναν όλοι μαζί πεζοπορία

πληροφορίες: tempo24.gr , patrastimes.gr, filodimos.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)