to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:05 | 08.05.2020

Πολιτική

Χαρίτσης: Μητσοτάκης και Μενδώνη θα μείνουν όντως στην Ιστορία, δυστυχώς για τους λάθος λόγους (βίντεο)

Την έπαρση, την αλαζονεία και τις ύβρεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην αγωνία των ανθρώπων του πολιτισμού, σχολιάζει on camera o εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. Παραμένει ζήτημα η στήριξη των εργαζομένων στον πολιτισμό.


Την «προκλητική αδιαφορία» της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τους εργαζομένους στον χώρο του πολιτισμού στηλιτεύει με on camera δήλωσή του ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. «Στην εύλογη αγωνία τους, απαντά με έπαρση και αλαζονεία, ακόμα και με ύβρεις κατά των καλλιτεχνών, όπως έκανε σήμερα το πρωί  ο Υπουργός Ανάπτυξης», σημειώνει και υπογραμμίζει:

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Μενδώνη θα μείνουν όντως στην ιστορία του πολιτισμού για την απουσία οποιουδήποτε σχεδίου και για την απαξίωση του πολιτισμού και των ανθρώπων του», καταλήγει. Βρείτε το δημοσίευμα για τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα μέτρα για τον καλλιτεχνικό χώρο, εδώ.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Η κυβέρνηση έχει επιδείξει προκλητική αδιαφορία αφήνοντας τους ανθρώπους του πολιτισμού έρμαιο στο "αόρατο χέρι της αγοράς" και χιλιάδες εργαζόμενους, καλλιτέχνες και δημιουργούς δίχως καμία στήριξη.

Στην εύλογη αγωνία τους, απαντά με έπαρση και αλαζονεία, ακόμα και με ύβρεις κατά των καλλιτεχνών, όπως έκανε σήμερα το πρωί  ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Μενδώνη θα μείνουν όντως στην ιστορία του πολιτισμού.

Όχι όμως για την προσφορά τους.

Αλλά για την απουσία οποιουδήποτε σχεδίου και για την απαξίωση του πολιτισμού και των ανθρώπων του».

Δείτε εδώ το βίντεο:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)