to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:36 | 08.02.2023

Πολιτική

Χ. Καφαντάρη: «Η τροπολογία να αποτελέσει φραγμό στις ορέξεις των οποίων ναζιστικών- ρατσιστικών μορφωμάτων»

«Εκτός όμως από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια τον κόσμο τον απασχολούν και ζητήματα Δημοκρατίας όπως οι υποκλοπές» ανέφερε η βουλεύτρια και αναπλ. τομεάρχισσα Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


H Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής Δυτ. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της  Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, στις 08.02.2023, Στην Φωνή της Ελλάδας σχολίασε την επικαιρότητα και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Σήμερα στη Βουλή είναι η συζήτηση του νομοσχέδιου του Υπουργείου Ανάπτυξης που έχει να κάνει με τον καταναλωτή. Αυτό όμως που θα μονοπωλήσει τη συζήτηση είναι η τροπολογία μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως και όλα τα δημοκρατικά κόμματα είναι αντίθετοι να είναι οι ναζιστές μέσα στο κοινοβούλιο. Πρέπει να διασφαλιστεί να μην υπάρχει τέτοιου είδους εκπροσώπηση στη Βουλή.

Υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι στην τροπολογία που καταθέτει η κυβέρνηση. Η τροπολογία της κυβέρνησης είναι γενική και αόριστη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταθέσει την πρότασή του ότι πρέπει να αναφέρεται ρητώς το ναζιστικό χαρακτηριστικό μέσα στην τροπολογία ώστε να μπλοκάρεται η κάθοδος καταδικασμένων νεοναζί».

Για την ακρίβεια που εξοντώνει τα νοικοκυριά η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε:

«Το δίλημμα των εκλογών είναι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ή αισχροκέρδεια. Η ακρίβεια έχει γονατίσει  την κοινωνία, και σύμφωνα με έρευνες ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος και έχει συνειδητοποιήσει ότι η ακρίβεια δεν λύνεται με ένα καλάθι του νοικοκυριού. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει έγκαιρα προτείνει μέτρα όπως η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωση στα καύσιμα και η μείωση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης.

Εκτός όμως από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια τον κόσμο τον απασχολούν και ζητήματα Δημοκρατίας όπως οι υποκλοπές. Ζούμε μια δημοκρατική εκτροπή στη χώρας μας.

Στην Δυτική Αθήνα τα νοικοκυριά και η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα έχουν χτυπηθεί από την ακρίβεια, με τα μαγαζιά να κλείνουν. Αυτά τα προβλήματα προσπαθούμε να τα αναδείξουμε κοινοβουλευτικά και έχουμε και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Δυτικής Αθήνας σε όλους τους τομείς (παιδεία-υγεία-εργασία)».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)