to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:21 | 16.07.2020

Πολιτική

Χ. Γιαννούλης: Μπογδάνος και Κασιδιάρης ρακοσυλλέκτες στη χωματερή της Ακροδεξιάς

«Μια φαρσοκωμωδία ολοκληρώθηκε χθες με το προδιαγεγραμμένο πόρισμα της πλειοψηφίας της προανακριτικής επιτροπής για τον κύριο Παπαγγελόπουλο.Θα γελοιοποιηθεί η κυβερνητική πλειοψηφία όταν το πόρισμα της φτάσει στο ειδικό δικαστήριο καθώς στερείται αποδείξεων για τα όσα καταλογίζει στον κύριο Παπαγγελόπουλο». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA».


“Η προειλημμένη απόφαση για παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου αγνόησε επιδεικτικά τον συμβιβασμό της Novartisμε την αμερικανική διακαιοσύνη, από τον οποίο προκύπτει ότι η εταιρεία την περίοδο 2012-15 με αθέμιτους τρόπους και χρησιμοποιώντας πολιτική επιρροή εδραίωσε τη θέση της στην αγορά του φαρμάκου.

Θα γελοιοποιηθεί η κυβερνητική πλειοψηφία όταν το πόρισμα της φτάσει στο ειδικό δικαστήριο καθώς στερείται αποδείξεων για τα όσα καταλογίζει στον κύριο Παπαγγελόπουλο.

Για πρώτη φορά είδαμε να ποινικοποιούνται και οι έρευνες δημοσιογράφων, όπως της Γιάννας Παπαδάκου που συνέβαλε στην αποκάλυψη στοιχείων για το σκάνδαλο Novartis. Στοιχεία ωστόσο που ενόχλησαν καθώς έφεραν στο φως τα παράνομα εμβάσματα των «αρίστων».

Τρεις βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που μάλιστα μετέχουν και στη σύνθεση της Προανακριτικής Επιτροπής, φέρεται να  έχουν ιδιαίτερα σοβαρές εμπλοκές και ποινικές εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη.

Το κλείσιμο κάποιων δομών  φιλοξενίας για πρόσφυγες και μετανάστες, δημιούργησε μία νέα στρατιά αστέγων. Το «μέλημα» του Δημάρχου Αθηναίων ήταν να  αφαιρέσει τα παγκάκια από την πλατεία Βικτωρίας.

Ρακοσυλλέκτες στη χωματερή της Ακροδεξιάς, Μπογδάνος και Κασιδιάρης, που έδωσαν το παρών στην αντιπροσφυγική συγκέντρωση”.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)