to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:47 | 16.04.2019

Πολιτική

H απάντηση του Τρ. Αλεξιάδη στις ύβρεις Κώνστα για τον πρωθυπουργό (βίντεο)

«Η αγωνία δημοσιογράφων που είχαν αμοιβές επί ΝΔ από κρατικές επιχειρήσεις, τους οδηγεί σε ακραίους υβριστικούς χαρακτηρισμούς»


 Στους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του Χρ. Κώνστα προς τον πρωθυπουργό απάντησε ο Τρ. Αλεξιάδης, στον Bluesky, όπου δήλωσε:

«Με μία πολύ σημαντική συνέντευξη σήμερα ο πρωθυπουργός έδωσε το πολιτικό στίγμα των ημερών, όπως  και το που βρισκόμαστε και το που πάμε. Και νομίζω απαντά η συνέντευξη και στα πολιτικά διλήμματα, στο αν θα έχουμε εκλογές ή όχι το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν θα έχουμε εκλογές διότι τα γεγονότα σε επίπεδο οικονομίας είναι τέτοια που δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάμε τώρα σε εκλογές. Και σε ότι αφορά αυτό που ακούστηκε, το απαράδεκτο προηγουμένως για ''αμόρφωτο πρωθυπουργό'',  εγώ καταλαβαίνω την αγωνία κάποιων πολιτικών παραγόντων και των ΜΜΕ που τους στηρίζουν (για ευνόητους λόγους)   να γυρίσει αμέσως το παλιό πολιτικό σύστημα. Υπάρχουν προφανείς και πολιτικοί και οικονομικοί και άλλοι λόγοι, αλλά δεν μπορεί η πολιτική αντιπαράθεση να είναι με τέτοιες φράσεις όπως "αμόρφωτος πρωθυπουργός’’. Είναι απαράδεκτο να το πει αυτό κάποιος δημοσιογράφος. Και εγώ θα μπορούσα να πω ο ''διαπλεκόμενος'' δημοσιογράφος, ο δημοσιογράφος που θέλει να γυρίσει η ΝΔ για να αμείβεται πάλι από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το δημόσιο (όπως αμειβόταν επί ΝΔ) αλλά δεν θα μπω σε αυτά τα επιχειρήματα.

(δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 15.08' ως το 19.30')

Όπως σημείωσε επίσης το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:

 Εκλογές δεν έχουμε τώρα, έχουμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά μας και το έχουμε διότι τα οικονομικά μας μέτρα μέρα με την μέρα θα πείθουν περισσότερο κόσμο, ότι μπροστά του έχει να συγκρίνει ένα πολιτικό σύστημα το οποίο θα μας γυρίσει στο χθες της καταστροφής και ένα πολιτικό σύστημα το οποίο θα μας πάει στο αύριο. Μην ακούτε τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, το left.gr, ο Αλεξιάδης κ.λπ., δείτε τα ξένα ΜΜΕ τι λένε, ειδικά τα γερμανικά, για το πόσο καλά πάει η οικονομία μας και το πόσο καλά θα πάει το επόμενο χρονικό διάστημα.

   Σε ότι αφορά το σκάνδαλο Novartis. Εδώ γίνεται μία προσπάθεια κάποιοι να αποδείξουν ότι ‘’ο ήλιος βγαίνει  από την Δύση και ότι δύει στην Ανατολή’’, προσπαθούν δηλαδή το αυτονόητο να το διαστρεβλώσουν. Υπήρχε σκάνδαλο Novartis ή όχι; Είναι ανεξάρτητη η ελληνική δικαιοσύνη ή όχι; Η Novartis διερευνάται από την ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη και καλά κάνει και να επιταχυνθούν οι ρυθμοί, διότι αυτό το ζητάει ο πολίτης και δεν θέλουμε να αφήσουμε κανένα πολιτικό ερωτηματικό ή τίποτε άλλο, να επιταχυνθούν οι ρυθμοί για να μην έχουμε μετά (όπως το σκάνδαλο Siemens) μετά από τόσα χρόνια κάποιους να λένε, όχι το αν έγινε ή όχι μία πράξη δωροδοκίας, αλλά το αν παραγράφηκε ή όχι ένα αδίκημα!Να ερευνηθεί λοιπόν εάν εμπλέκονται πολιτικοί και να αποδοθούν οι ευθύνες κι αν δεν εμπλέκονται να ανακουφιστούμε και εμείς γιατί είναι ντροπή να εμπλέκονται πολιτικοί.

    Σε ότι αφορά το θέμα του κου Πετσίτη. Τα είπε και ο πρωθυπουργόw. Αυτή η ‘’Πετσετιάδα’’ κάθε φορά που υπάρχει ένα ζήτημα και έρχεται κάτι στην επιφάνεια, να προσπαθούν κάποιοι να το κρύψουν και να βάλουν κάτι διαφορετικό, καταλαβαίνουμε τι εξυπηρετεί. Εμείς λέμε με σαφήνεια, ας κάνουν όσους ελέγχους θέλουν και ας αποδείξουν ό,τι υπάρχει πάνω στο τραπέζι, δεν κρύβουμε τίποτα. Εμείς δεν φοβόμαστε για τα στελέχη μας, ο πολίτης ξέρει που μένουν τα στελέχη μας, ποια είναι η οικονομικη  τους κατάσταση, ποιες είναι οι καθημερινές τους συνήθειες, ξέρει πολύ καλά και συγκρίνει με στελέχη άλλων πολιτικών χώρων.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)