to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:56 | 18.10.2021

Πολιτική

H απάντηση του Π. Πολάκη στη λάσπη του Μητσοτάκη

«Γιατί δεν είμαστε ίδιοι, ούτε θα γίνουμε ποτέ»


Σχετικά με τις (ατυχείς τουλάχιστον) αναφορές του κ. Μητσοτάκη σήμερα στη Βουλή, στο πρόσωπο του Παύλου Πολάκη, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δήλωσε ως απάντηση τα παρακάτω, σε λογαριασμό του στα social media:

«Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη σημερινή σου ομιλία και τις αναφορές σου σε εμένα στη Βουλή (που δυστυχώς λόγω κανονισμού δεν μπορούσα να σου απαντήσω δια ζώσης, γι’ αυτό και έφευγα από την αίθουσα όταν μίλαγες), ξεπέρασες τα όρια, αποδεικνύοντας την μικροψυχία και την αμορφωσιά σου!

Αντί άλλης απάντησης, γιατί δεν έχουμε την ίδια πνευματική ικανότητα και αριστεία (αφού εγώ το 1983 μπήκα στην Ιατρική Αθηνών με πανελλαδικές εξετάσεις και 1960 μόρια. Αλήθεια, εσύ με πόσα μόρια μπήκες στο Πολιτικό της Νομικής το 1986;), σε παραπέμπω:

στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ με τις οδηγίες αντιμετώπισης της λοίμωξης covid, όπου συστήνεται η ιβερμεκτίνη ως μια θεραπεία
στην ιστοσελίδα φαρμακευτικών σκευασμάτων «ΓΑΛΗΝΟΣ», που φαίνεται η χρήση του φαρμάκου σε διάφορες νόσους στον άνθρωπο εδώ και πολλά χρόνια!Τέλος σου συνιστώ…:

να δεις πώς στην Ινδία και άλλες χώρες με φτωχά οικονομικά μέσα έχουν μειώσει δραματικά τους θανάτους με τη ΜΑΖΙΚΗ χρήση ιβερμεκτίνης και μάλιστα σε περιοχές με ελάχιστο ποσοστό εμβολιασθέντων!

να ρωτήσεις τον κ. Τσιόδρα, την υφυπουργό κα Γκάγκα και τους γιατρούς του «Σωτηρία» αν συνταγογραφούν και αυτοί την ιβερμεκτίνη σε ασθενείς που πάσχουν από covid!

Υ.Γ.: Όπως τώρα, που αποδέχτηκαν επίσημα ο FDA και ΕΜΑ τα μονοκλωνικά, για τα οποία φωνάζω ένα χρόνο και έχετε καταπιεί τη γλώσσα σας, έτσι σε λίγο καιρό, που παρά τις αντιδράσεις κάποιων (γιατί η ιβερμεκτίνη είναι πάμφθηνη) θα υπάρξει η ίδια αποδοχή και για αυτήν. Να δω τότε σε ποιο βουστάσιο θα κρυφτείς και εσύ Κυριάκο Μητσοτάκη και ο άλλος ο αστοιχείωτος υπουργός σου (της Υπ-ανάπτυξης) ο Γεωργιάδης! Και ναι, οι 15.500 νεκροί της πανδημίας είναι στο κεφάλι σας, με τα μυαλά που κουβαλάτε εδώ και 1,5 χρόνο!
ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)