to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:35 | 24.06.2022

Κοινωνία

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: 53χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγο του και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού ο 53χρονος δράστης δολοφόνησε τη σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριά σε θώρακα και λαιμό και πριν επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από γκρεμό μα το αυτοκίνητό του, τηλεφώνησε στο παιδί του ζεύγους για να του πει ότι «σκότωσα τη μάνα σου», και να τερματίσει την κλήση.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο φερόμενος ως δράστης μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα, στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Ματρόζου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο ίδιος αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 53χρονος, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές, επιχείρησε να πέσει στο κενό με το αυτοκίνητό του σε περιοχή της παραλιακής.

Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γ. Καλλιακμάνης στον ΣΚΑΪ ο άνδρας τελικά έπεσε σε κάτι βράχια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο 24χρονος γιος του ζευγαριού έφτασε γρήγορα στο σπίτι για να βρει το 46χρονο θύμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές, αλλά όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στο σπίτι της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Στην πρώτη επαφή με τους αστυνομικούς ο δράστης φέρεται να είπε ότι προχώρησε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί είδε την σύζυγό του να έχει έτοιμες βαλίτσες για να φύγει από το σπίτι όταν γύρισε από τη βραδινή του έξοδο. Υποστήριξε μάλιστα ότι είχε πιει και «κάτι μπύρες».

Όπως μετέδωσε στο OPEN ο Γιώργος Κρατημένος, το ζευγάρι το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν σε διάσταση και ο 53χρονος δράστης είχε φύγει από το σπίτι.

Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες ο δράστης είχε επιστρέψει στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου, γιατί ο δράστης ήθελε να τα ξαναβρούν και το ζευγάρι να προσπαθούσε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον γάμο τους.

Το βράδυ της Παρασκευής ο γυναικοκτόνος γύρισε στο σπίτι μετά από έξοδό του και υπήρξε καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο δράστης άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και σκότωσε την μητέρα του παιδιού του με πολλαπλές μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)