to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:22 | 16.09.2017

Πολιτική

«Γραφικός ψεύτης»: Η νέα χυδαιότητα Άδωνι στον ΣΚΑΪ και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην "ομάδα διαχείρισης" του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ (!) - «Τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης», σχολιάζει η Κουμουνδούρου


Κάθε μέρα ξεπερνάει και τον πιο χυδαίο και γραφικό εαυτό του! Σήμερα, αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κατέστρεψε το Σαρωνικό» ανέφερε ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ» είναι μέλος «ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ»!

«Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης», η αντίδραση της Κουμουνδούρου στη νέα «fake» καταγγελία του αντιπροέδρου της ΝΔ.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις χυδαίες δηλώσεις Γεωργιάδη:

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό. Σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην "ομάδα διαχείρισης" του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ. 

Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
 

Τι τόνισε ο Π. Κουρουμπλής στην ίδια εκπομπή:

Ο υπουργός Ναυτιλίας, στην ίδια εκπομπή, είπε πως υπάρχουν υποψίες για τη βύθιση του μικρού τάνκερ στη Σαλαμίνα, χωρίς πάντως να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Σημείωσε δε, ότι οι πρώτες εργασίες απορρύπανσης άρχισαν 3 ώρες μετά το ναυάγιο, καθώς η βύθιση έγινε στις 2.30 τα ξημερώματα και τα απορρυπαντικά σκάφη δεν μπορούν να επιχειρήσουν νύχτα. Τόνισε ότι το πρώτο σκάφος του λιμενικού έφτασε στο σημείο ένα τέταρτο μετά το σήμα sos που εξέπεμψε το πλοίο. 

Ο υπουργός πρόσθεσε μάλιστα ότι χρειάστηκαν 5 μέρες προκειμένου να στεγανοποιηθεί πλήρως το πλοίο. 

«Δεν υπάρχει μαύρη θάλασσα» είπε ακόμα ο κ. Κουρουμπλής κατηγορώντας ΜΜΕ και αντιπολίτευση  για «μαύρη προπαγάνδα».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)