to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:57 | 10.07.2014

Πολιτική

Γρ. Ψαριανός: Δεν υπογράφω την πρόταση για δημοψήφισμα

"Δεν πρόκειται να υπογράψω την πρόταση για δημοψήφισμα" δήλωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1


«Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να υπογράψει την πρόταση για δημοψήφισμα, διότι συναθροίζεται και εγώ δεν θέλω να συναθροιστεί η υπογραφή μου. Όταν δώσαμε τον ΟΤΕ, το Λιμάνι στην COSCO, κάναμε δημοψήφισμα; Αν σε κάθε περίπτωση ζητούσαμε δημοψήφισμα, θα έπρεπε να κάνουμε κάθε βδομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ. 

Για τις πρόσφατες εξελίξεις και τις αποχωρήσεις από τη ΔΗΜΑΡ ο Γρ. Ψαριανός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο μέρος του κόμματος είναι με το ένα πόδι εκτός. Φθίνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς και όσοι παραμένουν ακόμη δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη θα παραμείνουν. Ο λόγος είναι η στροφή που έκανε το κόμμα. Όχι μόνο με την έξοδο από την κυβέρνηση, αλλά και με τη στάση της ΔΗΜΑΡ απέναντι στον διάλογο για την κεντροαριστερά. Αυτές οι μεγάλες αλλαγές στην φυσιογνωμία και στην στρατηγική του κόμματος και η στροφή προς το ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε μεγάλες αναταράξεις». 

Όσον αφορά για το ενδεχόμενο να συνταχθεί με τις δυνάμεις του Ποταμιού και τον Σταύρο Θεοδωράκη ο Γρ. Ψαριανός υπογράμμισε ότι με τον Σταύρο Θεοδωράκη έχει καλές και φιλικές σχέσεις και ότι οι απόψεις του Ποταμιού είναι πιο ανοιχτές. 

Τέλος, αναφερόμενος  στις επιστολές του Φ. Κουβέλη προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τις άλλες δυνάμεις της κεντροαριστεράς ο Γρ. Ψαριανός ξεκαθάρισε: «Επί ένα χρόνο δεν μιλούσαμε με όλους αυτούς και τώρα ο κ. Κουβέλης στέλνει ...ερωτικές επιστολές για διάλογο και συνεργασία. Όταν μιλούσαμε εμείς για διάλογο με τα άλλα κόμματα ο ίδιος αρνούνταν μια τέτοια εξέλιξη». 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)