to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Γουρούνια στη Βουλή

Δεν πρέπει να προκαλεί μεγάλη εντύπωση η μετάλλαξη του Γεωργιάδη από έμπλεο πίστεως βοσκό της Ορθοδοξίας σε έμπλεο λάσπης χοιροβοσκό της μισαλλοδοξίας


Γουρούνια, βόθρους και τις αγαπημένες του λάσπες κουβάλησε χθες ο του Κυριάκου  Άδωνις στη Βουλή -ευτυχώς φορούσαν οι βουλευτές μάσκες- για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα. Επειδή τόλμησαν να του ζητήσουν εξηγήσεις για βάφτιση στην οποία παρανόμως συμμετείχε ως νονός. Επικαλούμενος, όταν στριμώχτηκε, ειδική άδεια της Πολιτικής Προστασίας, ενώ η Ιεραρχία διαψεύδει ότι υφίσταται τέτοιου είδους άδεια. Και αναρτώντας ένα έγγραφο γραμμένο στο πόδι, με ορθογραφικά λάθη που βγάζουν μάτι και χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου. Προφανέστατα πλαστό ή σκαρωμένο εκ των υστέρων.

Δεν πρέπει να προκαλεί μεγάλη εντύπωση η μετάλλαξη του Γεωργιάδη από έμπλεο πίστεως βοσκό της Ορθοδοξίας σε έμπλεο λάσπης χοιροβοσκό της μισαλλοδοξίας. Διότι το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές. Κάπως έτσι κινείται συνεχώς το διαταραγμένο εκκρεμές του. Από διαφόρων χρωμάτων και εντάσεων εκρήξεις υπέρ της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, στις κατάμαυρες και πάντα υψηλής έντασης εκρήξεις κατά των εχθρών της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.  Άξιος απόγονος λαμπρών προγόνων, επάγγελμα το έχει και το του βοσκού ψυχών και το του χοιροβοσκού σκατών.

Δεν φταίει αυτός, τέτοιος είναι, θα πεις, και πάμε παρακάτω.  Έχει όμως μια σημασία όταν ο  Άδωνις ξεπερνά τον  Άδωνι -διότι αυτό έγινε χθες. Μας πιτσίλισε όλους όχι μόνο με χριστιανικά σάλια, αλλά και με άλλα χειρότερα. Χριστιανικά εξάπαντος. Ε, όταν ο  Άδωνις ξεπερνά τον  Άδωνι, έχει σφίξει το στρίμωγμα. Λίγο το δικό του, που αποφάσισε να επιτελέσει μυστήριο απαγορευμένο για τους κοινούς θνητούς, και πήραν τα πληκτρολόγια φωτιά. Και λίγο του Μητσοτάκη, που βλέπει την εικόνα του Μωυσή να σβαρνίζεται σε πλατείες και δρόμους. Ε, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος για να το χάσει, αν μάλιστα δεν το έχει και σε πλεόνασμα.

Εξ ου και μπορεί να βγει ένα πολιτικό συμπέρασμα από την ψυχο-πολιτική έκρηξη λάσπης και σάλιου στη Βουλή. Τώρα τελευταία δεν αισθάνονται καλά, δεν σκέφτονται καλά, δεν μιλάνε καλά, δεν στέκονται καλά. Δεν είναι καλά. Παραδέρνουν μέσα στα κύματα του γιούχα για τα έργα τους. Αν έφτασαν να γρυλίζουν -καταχειροκροτήθηκαν από τους βουλευτές της Ν.Δ. τα γουρούνια του  Άδωνι-, τότε τα ψωμιά τους άρχισαν να λιγοστεύουν. Και το ξέρουν...

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)