to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:50 | 30.11.2018

Διεθνή

Γνωστό μοντέλο ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην της και αποκαλύπτει όσα έζησε

Μοντέλο της Vogue από τη Ρωσία αποκάλυψε τις φρικτές λεπτομέρειες της κακοποίησής της, όταν έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τα χέρια του πρώην συντρόφου της.


Η Kira Dice, που έχει πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλα μερικών από τα διασημότερα περιοδικά παγκοσμίως και έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις της Εβδομάδας Μόδας της Ρωσίας, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες από τους μώλωπες και τις πληγές στο πρόσωπό της.

 Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί σε καμπάνιας για τα Gucci, Keds, Intimissimi, Zara, H&M και Tous, ενώ φωτογραφίες της έχουν δημοσιευτεί σε Vogue, Harpers Bazaar, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan και αλλού.  

Στο μήνυμά της, αναφέρει πως ο πρώην σύντροφός της, Igor Čerkasskogo, την άφησε με δυο μαυρισμένα μάτια και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, ενώ υποστηρίζει επίσης πως προσπάθησε να την βιάσει.   

Σύμφωνα με την Kira, το περιστατικό κακοποίησης συνέβη πριν δυο μήνες στη Μόσχα και ο λόγος που άργησε τόσο να το αποκαλύψει ήταν επειδή φοβόταν. 

Όπως εξηγεί, ετοιμαζόταν να αφήσει το διαμέρισμά της στη Μόσχα για μια δουλειά πάνω στο μόντελινγκ στην Κίνα, όταν ο σύντροφός της τής επιτέθηκε λόγω ζήλιας. 

«Μου πέταξε μια καρέκλα και μετά με ξυλοκόπησε άγρια. Έσκισε τα εσώρουχά μου, προσπαθώντας να βιάσει το κακοποιημένο σώμα μου με τα δάχτυλά του. Μετά, έχωσε ένα χαρτονόμισμα στο στόμα μου και με ανάγκασε να το φάω. Διέλυσε όλα τα έπιπλα στο διαμέρισμά μου, ενώ ταυτόχρονα μου φώναζε και με αποκαλούσε πόρνη», λέει στο μήνυμά της το μοντέλο. 

Η Kira λέει πως μόνο όταν έχασε τις αισθήσεις της, ο πρώην σύντροφός της κάλεσε ασθενοφόρο. Στο σημείο πήγε επίσης και η αστυνομία, ενώ στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε και φέρεται να νοσηλεύτηκε για δυο εβδομάδες, της διαπιστώθηκε διάσειση και εκτενείς μώλωπες. «Στεκόμουν στο νοσοκομείο με ένα φορεματάκι, χωρίς εσώρουχα, μέσα στο αίμα και με πρησμένο πρόσωπο. Ήταν ντροπιαστικό και τρομακτικό», λέει.  

Ωστόσο, όπως εξηγεί στο μήνυμά της, παρά την κακοποίηση που υπέστη, συνέχισε την σχέση της με τον σύντροφό της, καθώς εκείνος την έπεισε να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία και ορκίστηκε πως δεν θα την ξαναπειράξει ποτέ. Δύο μήνες μετά αποφάσισε όμως να τον χωρίσει και να μιλήσει δημοσίως για όσα έζησε. 

Το μοντέλο δημοσίευσε στο Facebook διάφορες φωτογραφίες του πρώην συντρόφου της. 

"H Ρωσία είναι το μέρος στο οποίο ο άνδρας έχει πάντα δίκαιο. Με τον νόμο, με το να χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι, με το να φωνάζει. Και όλοι παραμένουν σιωπηλοί", αναφέρει το μοντέλο στην ανάρτησή της στο facebook, ενώ ευχαρίστησε τον τύπο για το γεγονός ότι η ιστορία της μπόρεσε να ακουστεί. 

Με πληροφορίες lifo.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)