to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:53 | 22.06.2021

πηγή: Αυγή

Κοινωνία

Γλυκά Νερά: «Δικαιοσύνη για την Καρολάιν» ζητεί ο πατέρας της

«Θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι η μικρή της κόρη Λυδία θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε» δήλωσε στην Daily Mail


Τόσο εγώ όσο και η Susan θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας τόσο ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όσο και ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα». Αυτό δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, σπάζοντας τη σιωπή του για πρώτη φορά 40 μέρες μετά την άγρια δολοφονία της 20χρονης και μία εβδομάδα μετά την ομολογία του συζύγου της ότι ήταν αυτός που την σκότωσε, σκηνοθετώντας τη ληστεία στα Γλυκά Νερά.

Ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail με περηφάνια για την κόρη του που, όπως είπε, «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής». Όπως ανέφερε, αν και καταρρακωμένοι από το πένθος αλλά και το σοκ με την ομολογία του γαμπρού τους, ο ίδιος και η μητέρα της Καρολάιν έχουν πλέον ένα σκοπό: την εγγονή τους.

Ο πατέρας της 20χρονης περιγράφει την κόρη του ως ένα δραστήριο και χαρισματικό πλάσμα. Όπως λέει, η Καρολάιν γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά ήταν Βρετανίδα πολίτης. Στην Αλόννησο πήγε για πρώτη φορά ως νεογέννητο, ενώ η οικογένειά του μετακόμισε στο νησί μόνιμα τον Μάιο του 2003.

Όπως λέει, η Καρολάιν είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο και ότι επανειλημμένα επιλεγόταν ως «σημαιοφόρος σε παρελάσεις εθνικών εορτών». Παράλληλα, είχε έφεση και στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στα θαλάσσια σπορ, αλλά και στο kick-boxing. Αναφέρθηκε ακόμη στην αγάπη της Καρολάιν για τα ταξίδια, και την πρωτοβουλία της να οργανώνει εκδρομές για τους συμμαθητές της, αξιοποιώντας και την έφεσή της στις ξένες γλώσσες, αφού μιλούσε αγγλικά, ελληνικά, γαλλικά και τη μητρική γλώσσα της μαμάς της.

«Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι» λέει ο 78χρονος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)