to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Γκοτζαμάνηδες 2.0

Οι αγέλες που είδαμε στην Θεσσαλονίκη θα τις δούμε και αλλού. Έχουν αρχίσει να παίρνουν μορφή σχήμα και χρώμα. Φυσικά και δεν αποτελούν απειλή για το σύστημα 2.0 . Άνθρωποι άλλης φυλής ,αλλού σεξουαλικού προσανατολισμού, άλλης ιδεολογίας,άλλης ομάδας πάντα κάποιος Άλλος θα είναι ο εχθρός. Ποτέ όμως ο καθρέπτης μας.


ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ εικόνες ντροπής για μια χώρα που θέλει να προσδιορίζεται ακόμα ως "δυτική", τα όσα είδαμε στην Θεσσαλονίκη. Δεν αφορούν μόνο την "νύφη του Θερμαϊκού" όπως τόσο γλαφυρά επιλέγουμε να αναφερόμαστε ,αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, που επιλέγει να στρουθοκαμηλίζει και να βάζει τα πρόβληματα της κάτω απο το χαλί αντί να τα λύσει.

ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ πτωχοδιάβολοι παιδιά αμόρφωτων πτωχοδιαβόλων χειραγωγούμενων απο ένα σύστημα 2.0, όπου η βία και το μίσος αποτελούν μοναδική τους κληρονομιά και διέξοδο,επιλέγουν να επιτίθενται σε οτιδήποτε δεν καταλαβαίνουν και δεν θα μπορέσουν ποτέ. Τις θεμελιώδες αρχές της δημοκρατίας.

ΑΝΤΙ για υγιή και παραγωγικά κύτταρα μιας κοινωνίας αποτελούν τα σύγχρονα καρκινώματα απόρροια μιας συστηματικής υπερέκθεσης σε ακροδεξιές αντιλήψεις πότε τύπου βουκεφαλας -μεγαλέξανδρος -Πρέσπες- "ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΣΕ ΘΑΒΑΜΕ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ.." και πότε με θεσμικό προκάλυμμα "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" και "ΤΡΕΛΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ νο3 " ...σας θυμίζουν κάτι;

ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΕΣ και ΓΙΟΣΜΑΔΕΣ με γραβάτες και θεσμικό μανδύα μας κυβερνούν. Η δίψα για εξουσία τους οδήγησε σε πρακτικές χειραγώγησης της δικαιοσύνης των ανεξάρτητων αρχών των μέσων ενημέρωσης και καταπάτησης του συντάγματος. Ο μαύρος όχλος από ύαινες στην Θεσσαλονίκη είναι αποτέλεσμα της δικής τους πολιτικής. Πολιτικής που αποστρέφεται οτιδήποτε δημόσιο, καταπατά οποιοδήποτε δικαίωμα στον βωμό μιας μακιαβελικής προσέγγισης με στόχο την πολιτική επιβίωση.

ΕΧΟΥΝ το θράσος και μιλούν για "ηγεμονία της Αριστεράς" στα δημόσια πανεπιστήμια για να ευνοήσουν την ηγεμονία της ακροδεξιάς και την λογική του όχλου στους δρόμους. Οι ίδιοι που ανέθρεψαν τους γνωστούς δημάρχους, συναλλάστηκαν με τους χρυσαυγίτες, έκαναν ρεπορτάζ για προσκοπάκια και τώρα διευθύνουν επιτροπές είναι οι ίδιοι που ως σύγχρονοι πόντιοι πιλάτοι επιλέγουν τον "ισαποστακισμό" για να ευνοούν τους βαραβάδες.

Οι ίδιοι που μιλούσαν για θεωρίες των δύο άκρων και μας βομβάρδιζαν για τις "δύο πλατείες", συστηματικά καλλιεργούσαν την λογική της μιας πλατείας, στο υποσυνείδητο της κοινωνίας αργά αλλά σταθερά.

ΟΙ αγέλες που είδαμε στην Θεσσαλονίκη θα τις δούμε και αλλού. Έχουν αρχίσει να παίρνουν μορφή σχήμα και χρώμα. Φυσικά και δεν αποτελούν απειλή για το σύστημα 2.0 . Άνθρωποι άλλης φυλής ,αλλού σεξουαλικού προσανατολισμού, άλλης ιδεολογίας,άλλης ομάδας πάντα κάποιος Άλλος θα είναι ο εχθρός. Ποτέ όμως ο καθρέπτης μας.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)