to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:44 | 06.01.2020

Κοινωνία

Γιος αστυνομικού ένας εκ των συλληφθέντων για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου

Γιος αστυνομικού που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ένας εκ των συλληφθέντων για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου.


Γιος αστυνομικού που υπηρετούσε, μέχρι πρότινος, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, φέρεται ότι είναι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες που εμπλέκονται στη συμπλοκή στην οποία βρήκε τον θάνατο ο 28χρονος Βούλγαρος οπαδός και φίλος του Αρη το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη…

Στους δύο συλληφθέντες ασκήθηκε ποινική δίωξη για 11 συνολικά αδικήματα, Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης απήγγειλε κατηγορίες για δύο κακουργήματα και 9 πλημμελήματα, κατά περίπτωση. Συγκεκριμένα η δίωξη αφορά: Τα κακουργήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της συνέργειας στο προηγούμενο αδίκημα. Τα πλημμελήματα της συμπλοκής, της συνέργειας σε συμπλοκή, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, της φθοράς ξένης περιουσίας , της διατάραξη κοινής ειρήνης , παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του νόμου περί αθλητικής βίας κ.α. Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν σε τακτική ανακρίτρια απ’ όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αθλητικής Βίας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο από τους εμπλεκόμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες του Μεγάρου Μουσικής όπου έγινε η συμπλοκή αλλά και του παρακείμενου παρκινγκ όπως επίσης και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο επεισόδιο αναζητούνται από την αστυνομία.

Όσον αφορά στην οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον θύμα όταν αυτό επιχείρησε να φύγει για να γλιτώσει, η 25χρονη, αισθητικός στο επάγγελμα, είπε στους αστυνομικούς στους οποίους παραδόθηκε το βράδυ της Κυριακής ότι είδε τη συμπλοκή και φοβήθηκε για τη σωματική της ακεραιότητα και έφυγε από το σημείο ενώ επισήμανε ότι δεν αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας» και για «εγκατάλειψη» και αφέθηκε ελεύθερη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)