to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:58 | 23.07.2013

Πολιτική

Γιατρέ, κάνε κάτι, με τσιμπάνε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ!

Του Γιώργου Αναδρανιστάκη


Μην ψάχνετε για δουλειά, μην υποβάλετε φορολογικές δηλώσεις, μην ετοιμαζόσαστε για διακοπές. Καθίστε στο σπίτι σας και προσευχηθείτε, διότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου. Πλείστα όσα τα σημάδια, κορυφαίο εκ των οποίων η θεραπεία των τυφλών της Καλύμνου. Μέσα σε τρεις ημέρες, αριθμός ιερός, που παραπέμπει ευθέως στην Αγία Τριάδα, θεραπεύτηκαν αυθωρεί 72 τυφλοί της ακριτικής νήσου! Πέρασε ο Ιησούς, πέρασε ο Πάπας, πέρασε ο Πάτερ Παίσιος, πέρασε ο Τζάκι Λιού, που ήταν το ΣΚ στην Ελλάδα; Όποιος κι αν πέρασε από την Κάλυμνο, πρόκειται για θαύμα καραμπινάτο που προοιωνίζεται τα ύστερα του κόσμου.

Την Παρασκευή το ΙΚΑ Καλύμνου ανακοίνωσε ότι κατά την επανάκριση των επιδομάτων τυφλότητας βρέθηκαν 100 τυφλοί μαϊμούδες, ούτε 99, ούτε 101, 100 ακριβώς. Την Δευτέρα το ίδιο ΙΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση που έλεγε συγγνώμη λάθος, οι τυφλοί μαϊμούδες ήταν τελικά 28 και ουχί 100 και θα κάνουμε άμα λάχει και ΕΔΕ. Τρεις μέρες χρειάστηκαν για να βρουν το λάθος, χρόνος υπεραρκετός για να κάνουν οι τυφλοί το γύρο των καναλιών ως τρανταχτό δείγμα της διαχείρισης που έφερε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού. Μέχρι το Spiegel έφτασε η χάρη των τυφλών της Καλύμνου, ώστε να αναφωνήσει σύσσωμος ο γερμανικός λαός: Κοίτα ρε σε τι απατεώνες δίνουμε τα λεφτά μας!

Τυφλοί μαϊμούδες στην Ζάκυνθο; Κόψτε τα επιδόματα όλων των αναπήρων. Τυφλοί μαϊμούδες στην Κάλυμνο; Διώξτε 2.650 από την ΕΡΤ και 2.500 από τα τεχνικά σχολεία. Στη χώρα του όλοι μαζί τα φάγαμε όλα μπερδεύονται γλυκά. Οι παράνομες συντάξεις, οι απάτες του ΙΚΑ, οι επίορκοι του δημοσίου, γίνονται ένα απίθανο τουρλουμπούκι που εκβάλει στο κάτωθι συμπέρασμα: Σε αυτήν τη χώρα υπάρχουν ένοχοι και πρέπει να πληρώσουν! Ποιοι είναι οι ένοχοι και τι θα πληρώσουν το καθορίζουν κάθε φορά η Τρόικα, η Κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και όποιον πάρει ο χάρος.

Είμαστε ένοχοι όλοι, εκτός από τους πραγματικούς. Εκτός από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που με τις στελεχάρες και τα στελεχάκια τους έστησαν όλους, μα όλους, τους μηχανισμούς της απάτης. Αυτοί έδιναν τις μαϊμού συντάξεις, αυτοί διόριζαν στο δημόσιο τα δικά τους παιδιά για να κερδίζουν τις εκλογές, αυτοί έπαιρναν δανεικά και αγύριστα από τις τράπεζες, αυτοί τα έπιαναν από τη Siemens, τα υποβρύχια που γέρνανε και τις φρεγάτες που ζαλίζονταν. Εδώ δεν ισχύει το ο τρώσας και ιάσσεται κι ας λένε ό, τι θέλουνε οι Ψυχάρηδες και οι Πρετεντέρηδες. Αυτοί που άνοιξαν τις πληγές, δεν μπορούν να τις κλείσουν, δεν θέλουν να τις κλείσουν, τις θέλουν ανοιχτές για να τρέφονται σαν τις βδέλλες.

Αν νοιώθετε εσχάτως τσιμπηματάκια στο κορμί σας, δεν είναι τα κουνούπια, είναι το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία

Πηγή: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)