to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:45 | 05.04.2021

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Γιάννης Βρούτσης: Η νέα ανάρτησή του μετά τις αποκαλύψεις για τις απειλές από Φουρθιώτη

Δεν διαψεύδει τις απειλές που δέχθηκε όταν εισέβαλαν μπράβοι στο γραφείο του στο υπουργείο Εργασίας. Δεν διαψεύδει ότι πρωταγωνιστής ήταν ο Φουρθιώτης


Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του με τις οποίες φωτογράφιζε τον Μένιο Φουρθιώτη ως τον άνθρωπο που μπούκαρε στο γραφείο του με μπράβους και τον απειλούσε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης, επανήλθε στο θέμα με ανάρτησή του το βράδυ στης Κυριακής.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας δεν διαψεύδει τίποτε από όσα δημοσιεύτηκαν στο Documento και επαναλαμβάνει ότι «τον Δεκέμβριο του 2020, ύστερα από αναφορές υπηρεσιακών παραγόντων, διαπίστωσα ύποπτες και αδικαιολόγητα υψηλές δηλώσεις μισθών στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ του Υπ. Εργασίας. Ως όφειλα, έδωσα εντολή στις υπηρεσίες να παγώσουν όλες οι πληρωμές για το μήνα Οκτώβριο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έως ότου διαλευκανθούν οι καταχρηστικές αυτές συμπεριφορές. Πράγματι, η αντίδραση από την κυβέρνηση ήταν άμεση!».

Στην ανάρτησή του δεν αναφέρεται στις απειλές και στην εισβολή μπράβων στο γραφείο του αλλά και δεν τις διαψεύδει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Βρούτσης είπε στο Documento: « Ήρθε σε μένα με μπράβους. Φώναζε. Με θράσος. Απειλούσε. Ζητούσε να πληρωθεί το μήνα που έχασε» ανέφερε ο τότε υπουργός, προσθέτοντας πως ο Φουρθιώτης τον απειλούσε πως θα τον «τελειώσει». «Είμαι έξω φρενών με αυτόν τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουμε. Μιλάμε για παρακμή».

Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης μπήκε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» και πληρώθηκε από 60.000 ευρώ το μήνα, καθώς ψευδώς δήλωσε πως λάμβανε πολύ υψηλούς μισθούς.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)