to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:05 | 10.12.2012

Οικονομία

Γιακουμάτος: "Δίνω διορία στον Σαμαρά μέχρι το Πάσχα"

Ωχ, Αντώνη; Θα γίνει ο Γιακουμάτος ο προσωπικός σου Συμπιλίδης;


Τι δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος προαναγγέλλοντας πιθανή ανεξαρτητοποίηση του.


Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και την Πόπη Τσαπανίδου, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος προειδοποίησε με πιθανή ανεξαρτητοποίηση του σε περίπτωση που δεν εκπληρωθούν ορισμένες προϋποθέσεις που θέτει ο ίδιος μέχρι το Πάσχα.


Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος επανέλαβε τα όσα αναφέρει και στην επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό, πριν μερικές εβδομάδες, ότι δηλαδή θα ανεξαρτητοποιηθεί, εάν δεν αλλάξει η κατάσταση και δεν προχωρήσει η ανάπτυξη στη χώρα.


"Δεν θα παραδώσω την έδρα μου γιατί τιμώ όσους με ψήφισαν, αλλά αν ήξερα ότι στη θέση μου θα έρθει ο Μεσσίας για να αλλάξει τα πάντα, θα το έκανα από τώρα, όμως ξέρω ότι απλά θα αντικατασταθώ από έναν βουλευτή που θα κάνει ότι κάνει ο καθένας μας. Δίνω διορία στον κ. Σαμαρά όμως μέχρι το Πάσχα για να αλλάξει την κατάσταση, διαφορετικά θα ανεξαρτητοποιηθώ", είπε.


Υπογράμμισε ότι μέχρι τον Μάρτιο πρέπει να προχωρήσουν οι  αποκρατικοποιήσεις και να επιστραφούν τα χρέη του δημοσίου στους ιδιώτες.


"Αν δεν διοχετευθούν τα 11 δισ. που έχει υποσχεθεί ο κ. Σαμαράς για την αγορά, δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα", είπε χαρακτηριστικά. "Αν δεν πέσουν τα χρήματα στην αγορά και δεν επιστραφούν τα χρήματα στους ιδιώτες με παράλληλη πάταξη της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος, η κυβέρνηση πρέπει να πέσει. Τα δύο μνημόνια έγιναν μνημόσυνα", είπε χαρακτηριστικά. 


Για το φορολογικό δήλωσε: "Μάλλον θα το ψηφίσω, σήμερα θα το πάρω στα χέρια μου και θα το διαβάσω αναλυτικά", ενώ συμπλήρωσε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εμπόδιο για όλες μας τις μεταρρυθμίσεις".


Πηγή: news247.gr       (έχει και το σχετικό βίντεο)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)